Experti

43%

Komentáře a recenze 9

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
0.5
Žumpa českého filmu v čele s rádoby umělcem Foretem,který dokázal,že herec z něj vážně nebude. Experti nemají vlastně žádný děj - žádný drive - jen tak 85 minut paběrkují a čekají na závěrečné titulky,které jsou vysvobozením jak pro režiséra,tak pro herce a stejně tak i pro diváky.
Psisko59
Psisko59
32 827 bodů
2.5
Nechápu, jak na něčem takovém mohl participovat Kryštof Hádek - pohled na další participanty už nepřekvapí (Foret, Ujfaluši, Pudová a jiní troškaři). Nudná zápletka, nudný děj, děsné herecké výkony.
  • dvacet procent za hudbu, pět procent za snahu (byť dosti marnou)
  • takřka vše - škoda času a peněz (pokud jste omylem zašli do kina)
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
2
Další česká podprůměrnost. Já nemůžu pochopit, že něco takového může vzniknout (nebo jsem to nechápal tenkrát). Ve filmu není jediný zajímavý nebo originální moment. Kam asi směřuje český film? Já to nechci vědět.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
0
tak som si dal teda dvojkombinaciu panic je nanic a experti a musim povedat ze dost dlho som nevidel take hovadiny. v porovnani tychto dvoch ma ale panic je nanic aspon akotaky dej (ale ich hlavni hrdinovia sa chovaju ako totalny kreteni ktorych by som sprevadil zo sveta pomocou brokovnice) co sa neda povedat o expertoch. to je len hromadka scen ktorej chronologia vobec nedava zmysel a mohli by byt rozne poprehadzovane a vobec by to nevadilo, neskutocne dejove skoky (kedy sa dostal oskar na vysku????), su trapne nevtipne, hrozne zrezirovane a hlavne tie trapne herecke vykony na hranici ochotnicke divadla. treba povedat ze ked si clovek uvedomi ze ludia na toto pytaju vstupne do kina tak mi je z toho trocha smutno a v podstate som aj nastvany!
kOCOUR
kOCOUR
7 093 bodů
4
Hodně příjemný Hádek ve filmu, který si hraje na to, o čem že všem to nevypráví, ve skutečnosti je však prostý jako bulharská striptérka. Každopádně, celkem příjemně se na to kouká, občas vystčí růžky pan humor a trapných momentů je rozhodně méně než ve většině českých filmů posledních třech let. Nepřemýšlet a možná se jako já vyšplháte i na těch 50%.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
4
Tato rádoby komedie bez děje je spíše takový slepenec náhodně poskládaných scén, které jsou ze začátku zábavné, ale posléze v druhé polovině spíše směšné. Ovšem kouknout se na to dalo a ve srovnání s Panic je nanic je tento film skvostem. Velkou míru natom, že jsem se bavil má Kryštof Hádek, který je mi sympatický a řekl bych, že je to jeden z našich nejtalentovanějších herců mladé generace. Zbytek hereckého obsazení je tragický, viz Foret, Šinkorová, Vojnar, Maurerová atd.
VládceVesmíru
VládceVesmíru
5 385 bodů
0
Tady je špatné snad úplně všechno. Nelogické střihy, neuvěřitelné dialogy, nesmyslný děj, nesympatičtí herci... Ani Jirka Bartoška to nezachrání.
Kamil Fila
Kamil Fila
4 111 bodů
0
Bylo to ještě o dost bolestnější než Panic je nanic... Nepsat tematický speciál o teenagerských komediích, v životě bych na to nešel. I tak jsem se snažil nemít předsudky. Ale bylo to tak zoufalé, že jsem po deseti minutách chtěl uprchnout z kina.
malarkey
27 bodů
0.5
Sračkomety na pochodu. To si člověk nevymyslí a spíš je ještě smutno, že tomuhle někdo dal prachy na natáčení. Nebyl to ale jedinej film v té době.