Ulice

29%

Komentáře a recenze 35

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
2.5
Tohle je s jistotou ta nejhorší ulice v celé republice. Vždyť se v ní už stalo vše co se stát mohlo únos,vražda,střelba,nemoci,podvody a jeden rozvod-rozchod za druhým atd. Takhle bych mohl pokračovat dál a dál. Jsem tam nějaký díl zahlédnu v televizi a pokračuji raději v cestě dál. Tohle prostě není šálek mého čaje.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
6
Partnerka si našla naštěstí jen jeden jediný seriál, na který se dívá a to je Ulice. Jiný prakticky neznám. Občas u toho večeřím, nebo zahlednu kousek, když jsem na počíači, nebo dělám něco jiného. Scény tam jsou natolik "umělohmotné", že přechází zrak :) Každopádně to musí mít sledovanost, když to běží 12 let. Nenásilný seriál o životě lidí. Vyumělkovaný na max.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5
Čistě průměrný seriál k zabití nudy?!
Klajnik
Klajnik
8 589 bodů
0
Čirý televizní konzum toho nejzazšího dna. Naprostá absence kvality, která je pastí pro báby, u nichž progresivně postupuje vymletost úměrně tomu, kolik pozornosti této sračce věnují.
p.a.douch
p.a.douch
8 350 bodů
2
Nebudu se pouštět do zdrcující kritiky, protože bych nerad urazil diváky tohoto spektáklu. Pro mě je toto dílo bohužel nestravitelné. Viděl jsem pouze několik dílů a cíleného sledování nejsem schopen. Jsem překvapený kolik dobrých herců se účastní natáčení této blbosti. Nevěděl jsem, že mezi herci je taková bída, že musej brát všechno. 20 % s odřenejma ušima.
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
10
Musím se přiznat, že ač s vysokou školou a dokonce s doktorátem, jsem tomuto seriálu podlehla. Nevidím jeden díl a už koukám na Nova Plus, abych si "doplnila vzdělání". Připadá mi, že všechny herecké výkony jsou vynikající: Rudolf Hrušínský, Dana Syslová, Hanička Maciuchová, Jaroslava Obermaierová, Václav Svoboda, ... Nemůžu jmenovat téměř všechny!!! Jde mi na nervy seriál "Doktoři z Počátků". Napřed to mělo být jenom na léto, teď je z toho taky nekonečný seriál a ty příběhy jsou tak vykonstruované, že to je děs-běs! Ale můj hlas nejspíš nezmůže nic, budou to vysílat stále dál, ono to své diváky jistě rovněž má. Já na to taky koukám, když jsem začala v tom létě. Ale vždycky jsem zhnusena!
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
0
Tento seriál je důkaz toho, že se dá točit i o hovně. A to myslím vážně, protože seriál je absolutně bez děje.
kedl
kedl
6 380 bodů
3
Další z nekonečnejch kravin, stejně jako ordinace!!
Standa.
Standa.
6 180 bodů
1.5
Česká herecká "elita" ve svém největším úspěchu své "bohaté" herecké kariéry. O málo lepší, než ubohost Ordinace.
Cettlovka
5 032 bodů
8
Mně seriál přijde jako nejlepší z těch současných nekonečných. Je to takový příjemný relax před zprávami. A kdo vynechá třeba 50 dílů, tak se zas brzy zorientuje. Proč jednou nevypnout od náročných dějů a nenechat se jen tak unášet tímto jednodušším?