Mr. Bean: Největší filmová katastrofa

69%

Komentáře a recenze 12

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
7.5
Tak tenhle Bean rozhodně není filmová katastrofa,ba naopak. Jedná se o skvělou komedii ve které Mr. Bean jakožto zaměstnanec muzea bude vyslán do L.A jako odborník na obrazy - hlavně kvůli obrazu Whistlerovy matky. Od chvíle kdy se vydává na cestu,tak nás čeká jedna šílená situace za druhou u které se budeme popadat za břicho. Chvílemi je to tak trapné,že je to i na mne moc,ale ve výsledku je to nadprůměrná komedie s velkým množstvím vtipných scén,které jen tak neomrzí.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
6.5
Na krátké scénky toto nemá, přesto tam je několik scén právě z krátkých příběhů a párkrát jsem se zasmál. Začlenit Beana do hlubšího příběhu ale nepovažuji za šťastný krok.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
8
Skvělá vtipná komedie. Kdo má rád styl pana Beana určitě se nezklame. Nejlepší část je určitě záběr na upravený obličej Whistlerovy matky.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Zatímco u jednotlivých skečů brečím smíchy dodnes, tohle filmové dobrodružství už docela zestárlo. Jako člověk se pořád ještě zasměje, ale tak nějak tomu chybí ta údernost Beanových kraťasů.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
8.5
Mr. Bean je zaměstanec Royal National Gallery a je pokládán senilním ředitelem za milého a inteligentního chlapce. Když požádá americká strana o odborníka kvůli odhalení obrazu Whistlerovy matky je Bean poslán do L. A. Tím začíná kolotoč plný gagů. Bean je poctivá groteska, která těží z kultovního britského seriálu, který byl vytvářen dvojicí Rowana Atkinsona a Richarda Curtise. Ti se tentokrát pustili na pole celovečerního filmu a vytvořili vynikající inteligentní situační komedii, která se stala po právu obrovským hitem.
lamps
lamps
15 156 bodů
7
Ale proč ne? Postava Mr. Beana je už dlouho celosvětovým fenoménem, takže svůj vlastní celovečerák si určitě zasloužila. Sice úplně nechápu, proč nechali Britové šťourat se ve svém národním klenotu Američany, ale Atkinsonův výlet za oceán se podle mě docela povedl. Jestli máte opravdu rádi jeho grimasy a výstřelky, tak budete jednoznačně spokojeni, protože Beanova blbost je tu prozkoumána ze všech možných úhlů pohledu. A vůbec nevadí, že příběh je totálně o ničem, některé vtípky jsou už ze seriálu hodně okoukané a že celý film je vlastně další bláznivá skeč natažená na 85 minut. Nic z toho totiž humoru na kvalitě neubírá, spíše naopak.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Tento člověk je živelná pohroma a jeho manažer by na něj měl mít zbrojní pas.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
6
filmová verzia eskapád svojrázneho mr. beana, nedopadla zle, ale ani nijak výnimočne dobre. väčšina humoru pozostáva z vtipov, ktoré atkinson predviedol vo svojich tv skečoch. fanúšik mr. beana (ktorý každý skeč videl minimálne 5x – ako ja) sa bude miestami nudiť, ale človek ktorý o beanovi ešte nepočul sa bude baviť na 4*
saboter
saboter
3 564 bodů
7
Film má trochu odlišné pojetí než serial to je hned poznat humor už není takový jako v serialu a nerozesměje vás a příběh je samozřejmě slabý velká škoda ale balo celkem jasné že film nebude tak hako serial ale Rowan je boží stejně.
  • výkon Rowana,humor ujde
  • slabý humor po většinou,slabý příběh
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
6.5
Vcelku dobrý film.Někdy i zábavná komedie.Atkinson je zde docela dobrý.Ostatní herci zde také ujdou.Vcelku pěkný děj a pointa také.