Nejkrásnější hádanka

61%

Komentáře a recenze 17

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
5
Na Zdeňka Trošku bych řekl až moc dobré. Přece jen jeho snímky v posledních letech nestojí za nic a když trochu zapátráme ve vzpomínkách až k pohádce Z pekla štěstí,tak je potřeba Nejkrásnější hádanku ještě více ocenit. Herci jsou fajn a výprava je také povedená.
Pete69
Pete69
29 372 bodů
7
Docela příjemná pohádka, dobře obsazená, pěkné kostýmy.. mě se líbí.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Fain Troškovina. Hlavně zásluhou pohodových herců (Dolanský, Potměšil, Táborský) se na to docela příjemně koukalo. 6/10
Fingon
16 886 bodů
6
Troška příjemně překvapil, po takových minimálně dvanácti letech natočil jeden film, který neuráží mé oko ani inteligenci... a to přesto, že Dolanského Matěj mě neustále nutil se ptát, na čem ten kluk vlastně jede, že se pořád tak řehtá... A že princezna měla mnohem větší prostor než Majdalenka.
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
6
Docela milé překvapení, které dokáže trochu jít proti očekáváním a ještě na vrch pracovat s tématem tak, aby působilo originálně a svěže. Za tohle pár bodíčků navíc.
Matli
Matli
8 300 bodů
4
Standardní nuda, Troška nepřekvapil, ani nezklamal. Koukat se na to dá, ale soustředit ne, takže jako křoví u řvoucích dětí co v zápalu legrace demolujou byt je to ideální film. 33%
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
4
Pořád to samý dokola... Kdyť už na to nikdo nekouká. Proč se pořád Troška tolik ztrapňuje? On to neni uplnej odpad ale jde pořád o to samý. Pohádka od pohádky pořád dokola. Takovej fetiš s čertama. On to stejně bude perverzák ten náš milej Troška.
Petrson
Petrson
4 166 bodů
5
Zdeněk Troška umí točit dobré pohádky, kterým děti rozumí, ale O princezně Jasněnce a létajícím ševci to tontokráte není. Každopádně, až bude v neděli pršet, je to 1000x lepší než přihlouplé televizní animační kanály pro děti.
saboter
saboter
3 564 bodů
6.5
Celkem slabota od Zdeňka Trošky jsem čekal více od samotné kampaně a co víc pohádka je pro děti takže ten fakt že je 98 minut dlouhá tak se děti budou nudou propadat do země alespoň já se prekérně nudil a co víc příběh scénář humor je to tak suché že víc snad ani bejt nemůže.
kawa
3 388 bodů
5.5
Výpravná pohádka Zdeňka Trošky žehrá na slabý scénář, po polovině filmu se není na co dívat. Další děj jen nudnou nadstavbou. Slabý film. Hrozné herecké výkony.