The Shrine

54%
The Shrine
The Shrine



xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
Nějak tak v tom není co hledat. Konec mile překvapí v několika ohledech, ale cesta k němu je příliš stereotypní. Vykreslovat Polsko jako oživlý středověk už je taky trochu přes laťku.
Pas
Pas
6 225 bodů
0.5
Za hory za lesy daleko odtud , kdesi v Kanadě žila byla ambiciozní novinářka. Místní včelstvo zdejších farmářů ji příliš netáhlo a tak šéfa plátku oklamala , asisstenku i amanta sobě sehnala a do Polska hledat jakéhosi dobrodruha cestovatele se vydala.Za kopci a potoky někde v zapadlém Lechistánu , kde jsou v podstatě všichni modláři mají zájímavý les kde nerostou jen houby...Céčko jak vystřižené z příručky o nekvalitním filmu včetně toporných neherců, laciných kulis a průhledného scénaře . Pokud u odpolední kávy nevíte jakou kratochvíli zvolit pak po tomto titulu sáhněte , když první půlku stopáže vynecháte vůbec nic se nestane a ten zbytek je trocha kvílení, poskakování a všeobecných klišé. Jedna hvězda za "něco" v mlze na kopci.Howgh.
Peter12
Peter12
810 bodů
8.5
Je to o partii ,ktorá sa vybrala hľadať strateného chalana a cesta ich zaviedla do Poľského zapadákova(dediny),tam narazia na miestnych ako inak vľúdnych ľudí,ktorí ich vyženú.Ako inak sú tupí a dobru radu nepočúvnu,ale zistia že mali.Film ubiehal pomaly a najmenej pol hodinu sa tam nič výnimočné nestalo a tak som si pomyslel že zas jeden nudný film.Ale potom to začalo mat atmosféru a po dejovej stránke to bolo originálne.A na konci to bolo naozaj hororovo výživne a dotiahnuté do dokonalosti.Takýchto filmov by som zvládol viacero a to mi neprekážali ani strašné herecké stvárnenia niektorých postav.

Dodatečné informace

Původní název:
The Shrine (více)
  • Kanada The Shrine
  • Kanada Cult
  • Kanada O Altar
  • Kanada Untitled Brookstreet Pictures Project
  • Kanada Гробница
Země původu:
Kanada
Rozpočet:
1,5 mil. USD
Ocenění:
Žádná ocenění