Kameňák 3

35%

Komentáře a recenze 14

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
1
Mám rád vtipy a za to si Troška zaslouží těch 10%,protože se sem tam nějaký malý objevil. Herci ani nehrají. Oni jen improvizují a čekají na chvíli kdy budou moci přednést nějaký ten kameňák. Vše ostatní kolem filmu je jen vata,která vyplňuje těch přepálených 101 minut.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
5
Ke kameňákům celkově se dá říci jediné. Pokud vidíte film rychlepo uvedení do kin, tak se můžete těšit na 2-3 nové vtipy zasazené do jednoduchého děje. Stačí prostě dát mozek do režimu Stand-by a jen se dívat. Neužijete si filmovou kvalitu, ale občasný smích není vyloučen.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 283 bodů
0
Jsou věci, kterým nerozumím a nechci rozumět. Tohle je jedna z nich. Opravdu necítím potřebu jakkoli hodnocení vysvětlovat.
Fingon
16 886 bodů
0
Věděl jsem, že to bude špatné. Jak už tu bylo řečeno, ono to narozdíl od prvních dvou dílů má i něco, co se dá nazvat příběhem, vtipů je míň... bla bla bla, ale stejně je to odpad.
sabule
14 227 bodů
0.5
Hodně blbý a zbytečný pokračování již tak stupidních předchozích 1 a 2
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Dobře zkloubený příběh. Legrace dosti a hlášky také celkem ujdou. Celá trilogie je na jedno brdo.
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
5.5
Krok kupředu, tvůrci se vykašlali na znásilňující Kropáčkovou a místo toho přidali fotbalovou zápletku, která mi přijde zajímavější. Tímto pro mě končí trilogie Kameňáku a všechno další, včetně seriálu, ignoruji.
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
1
"To je život, tohleto!! Kdybych to byl věděl, když jsem lez' na svět, byl bych se oběsil na pupeční šňůře." No jo, kdybych věděla, že Zdeněk Troška bude točit jeden Kameňák za druhým, nedívala bych se ani na jedničku!!!
SNCIS
SNCIS
6 531 bodů
6
Hlášky: Pepa Novák: "Tak co poznala paní učitelka že sem ti psal domácí úkol?" Pepíček Novák: "Ne jenom říkala že sem den ode dne hloupější." / Pepa Novák: "Za co pět?" Pepíček Novák: "Sem nemohl najít Aljašku." Pepa Novák: "A nenachls jí v pokojíčku?" / "Jé Leo! Tady jsou ty hodinky od kartira za 280 tisííc!" - "Tak si je vystřihni." / "Co ty komu budeš nadavat? Mymu ditěti blbečku řikat?! Aby tě rakovina chytla za spodek ty hlavo bila!" / "Pepane, co tam děláš takovou dobu?" - "Já nevím, jak se tomu říká, ale je to bezva!" / "Tohleto je život. To kdybych věděl, když jsem lez na svět, tak jsem se radši oběsil na pupeční šňůře!" / "Joo a mami asi budu to, pankáčem!" - "To se opovaž ,dost na tom že je tatínek policajt." / Cigánka na poště: "Co ty tady tak dlouho vykladaš? Penize sem dej! Nějaka duležita jako frekvence 1!" - 60%.
saboter
saboter
3 564 bodů
2.5
Dost slabý a nudný a naprosto blbý díl ale i tak se u toho zabavýte.