Strážce duší

64%

Komentáře a recenze 4

Dle počtu bodů
Fingon
16 886 bodů
6
Některé díly byly vyloženě příšerné (hlavně ty režírované Kleinem), jiné se daly (hned ten první, o templářích), ale zcela bezpochyby nejlepší byl ten o alchymistech.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
3
Něco tomu chybí a k dokonalosti taky.
Pas
Pas
6 225 bodů
6.5
České záhady podle Arnošta Vašíčka.Nápad natočit tuzemskou obdobu mysteriózního seriálu typu Akta X nebyl zcela špatný, ale provedení už tak trochu pokulhává za očekáváním. Díly mají různou kvalitu, což je dáno nejen tématem o kterém pojednávají ale i pěticí různých režisérů. Obsazení Lukáše Vaculíka do hlavní role nebyl špatný tah,se Zuzanou Norisovou už to taková sláva není.Úvodní díl docela navnadil,k osobě démonického hraběte přihodili tvůrci i solidní krimi zápletku a propojili v zajímavý celek.V dalším průběhu však kvalita značně kolísá a někdy i strmě padá ,kdy příběh je vycpán nudnou až trapnou vatou jen aby naplnil čas stopáže. Autor scénaře Arnošt Vašíček se tady v televizní tvorbě "tajemna" tak trochu zastřeloval aby to posléze ve svých dalších projektech rozjel naplno.
LenkaVL
LenkaVL
2 331 bodů
10
Moc dobrý seriál, škoda, že nebylo více dílů. Tento druh pořadů a seriálů na českých obrazovkách docela postrádám. Málokdy se něco takového objeví a uvítala bych nějaké rozšíření, protože by to bylo super. Myslím, že to vysílal česká televize, ta s tím tedy trefila do černého. :D
  • miluju tajemno
  • dobré herecké výkony