Městečko Záhad

88%

Komentáře a recenze 14

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
8.5
To nejlepší z produkce Disney Channelu. Seriál má díky skvělým postavám a zajímavému ději nakročeno k tomu,aby se z něj za pár let stal slušný kult. Seriál obsahuje všechny potřebné ingredience k úspěchu. Skvěle pracuje s prvky hororu,fantasy a komedie.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
Chápu, že Gravity Falls je jeden z nejvlivnějších seriálů poslední dekády, a jako seriál pro děti asi funguje, ale já jsem moc zmlsaný animáky, co myslí víc na dospělé. Vlastně je v pořádku, že mě to tolik nebaví - ne každý animovaný seriál musí mít funkční linku pro dospělé.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Po 4 dílech. Něco mezi starými Duck Tales a Scooby Doo, bohužel s datem výroby 2012. Z části za to možná může i dabing, ale fakt jsem se nebavil.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Mladší publikum tento seriál musí naprosto pobavit. Také mě se to celkem líbí.
M3lios
M3lios
9 141 bodů
10
Niečo ako Stranger Things pre malé deti. Kto nevidel môže ľutovať. Zábavné ,milé a hlavne často strašidelné. Už dlho som nevidel seriál napchatý toľkými Easter Eggmi a s toľkými navzájom prešpekulovanými epizódami. Mabel a Dipper by potrebovali 3. sezónu.
Floridsky
4 376 bodů
10
No a co, že je to pro děti. Bavil jsem se jako malej a bavím se i teď. Tajemství, konspirace, zábava, sem tam dobrá romance a i pár hororových scén. Postavy jsou dobře napsané, stejně tak i scénář, který je velmi nápaditý. Kdykoliv se rád vracím a finále je prostě dojemná záležitost.
FiL44
FiL44
2 649 bodů
7
Příjemná zábava o dvojici sourozenců, kteří se ocitnou u svého podivného strýce a začnou odkrývat skrytá tajemství. Díly jsou krátké, takže moc nenudí. Pro mě to byla nenáročná zábava před spaním. Koukat South park a Simpsonovi pořád dokola mě už nebaví. Tohle je samozřejmě úplně jiný příklad zábavy, ale proč ne. Moc se mi líbí titulní píseň.
65David21
65David21
1 783 bodů
10
Skvělé vyvážení a využití několika žánrů dělá z Městečka zahád možná i nejlepší věc vyprodukovanou Disney Channelem. Jako malý jsem to měl extrémně rád a dodnes, když to vidím tak opravdu palec nahoru👍. Tohle se povedlo. Skvělá animace, příběh, hra s postavami…
Enon
Enon
1 096 bodů
10
Výborný animovaný seriál pro všechny
Dory28
Dory28
688 bodů
8
Za mě fajn zajímaví seriál plný vtipů, dobrodružství, a hlavně 'virbl prosím' ZÁHAD. Moje ségra tenhle seriál naprosto zbožňuje, a musím se přiznat, mě se taky líbil, takže si myslím že je to jak pro menší, tak i pro starší. (Emm dobře, až na to ,že já animáky prostě zbožňuju, takže možná nemůžu moc říct - ale to je jedno, na animáky prostě nikdo není moc starý, a nebo já duševně nikdy nevyrostu, kdo ví ) Má to i moc pěknou a zajímavou animaci. Takže za mě JO.