Tasmanian Devils

35%

Komentáře a recenze 3

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
0.5
Tasmánští čerti jsou jeden z těch hodně špatných hororů,které rozhodně nemusíte vidět. Nemám vyloženě problém s horory ve kterém nějaké zvíře,nebo tvor nahání bandu hlupáků po lese,ale zde prostě nic nefunguje. Film je plný logických chyb a nulového napětí. Navíc ty speciální jsou opravdu k popukání. O hercích je škoda mluvit,to je kapitola sama o sobě.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 387 bodů
1
SyFy a jejich klasický mockbuster bez bázně a hany na známé slashery s nějakými podzemními krvelačnými potvorami, kterým vždy nějaká skupinka naruší prostor. A protože se jedná o mockbuster, lze očekávat i vlivem katastrofálně nízkého rozpočtu pouze katastrofální film za použití naprosto katastrofálního scénáře plného zoufalých nelogičností. Pokud o následující filmové pohromě nepřesvědčí už špatná CGI helikoptéra na samém začátku, tak už potom nic. O nepřesvědčivých hereckých výkonech se zmiňovat už ani není třeba. Zapomenutelný televizní SyFy snímek lze sledovat jen v případě, pokud není touha shlédnout nějaký pořádný kvalitní film.
Zlobert
Zlobert
3 155 bodů
6
překvapivě to nebylo až tak blbé, jak by se podle prvních deseti minut mohlo zdát. docela jsem se i bál a to je co říct.