Pánská jízda

41%
Pánská jízda
Plakát traileru
Otec Viktor, velice schopný a úspěšný ve své profesi, a jeho syn Petr, neméně úspěšný a nadějný student, se náhle ocitnou v nečekané situaci - po smrti ženy a matky se tyto dva ukázkové příklady dokonalého muže a studenta musí vypořádat s takovou banální záležitostí, jakou je péče o domácnost. Jako schopní, inteligentní a úspěšní muži v tom pochopitelně nevidí žádný problém. Marně je zkušený soused Lupínek, zasloužilý dědeček se čtyřmi vnoučaty na krku, varuje a nabízí pomoc. Mužská ješitnost a pýcha jsou silnější. Díky tomu se tak postupně dostávají do víru trapasů, problémů a katastrof, které postupně nahlodávají jejich sebevědomí a boří jejich pevné přesvědčení o vlastní dokonalosti. Ještě, že přijíždí na pomoc strýc Artur ...



Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
2
Ondřej Vetchý mi dokázal,že je to stále jen člověk a jako takový dělá chyby. Jak si jinak vyložit,že kývl na účasti v tomto filmu. Situační komedie dávno nepatří mezi silnou stránku českých tvůrců a Panská jízda je toho důkazem. Vše působí příliš levně a trapně. Kulisy a scénář jsou tou největší slabinou. Těch pár procent dávám jen za Ondru Vetchého a Josefa Abrháma.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
0
Opdad tak odpadní, že jiné odpady se cítí trapně, že jsou ve stejné kategorii. A oprávněně. Měla by tu pro to být nějaká zvláštní skupina "filmy tak špatné, že musí být mimo normálně nepovedené snímky."
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
3.5
Tak to se nepovedlo.

Dodatečné informace

Původní název:
Pánská jízda (více)
  • Česká republika Pánská jízda
Premiéra v ČR:
24. 6. 2004
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění

Půjčení nebo nákup