Choking Hazard

55%
Choking Hazard
Plakát traileru

V opuštěném motelu Halali v křivoklátských lesích se schází psychoteraputická skupina pod vedením známého doktora. Účastníci si mají uvědomit své skryté vlohy, a jak jich využít. V lese se všam objeví zombie myslivci - zomivci - a kurz získá zcela jiné zaměření.




Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
4
Velkej úlet ve kterém se vyskytuje spousta zábavných postav. Na Českou republiku je tento snímek opravdový unikát. Marek Dobeš dokázal natočit pohodovou hororovou komedii,která není vyloženě tupá a infantilní. Dost jsem se i zasmál a to se mi u českých snímků nestává moc často.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
"Budu zežrán zombie myslivci. Tak nemá umírat filosof!" Okázale sebeuvědomělé a na naše poměry nesmírně kreativní. Taková škoda, že v polovině ten film ztrácí náznaky tempa a začíná se táhnout. Byla by to skvělá hodinovka.
ballrog
ballrog
21 454 bodů
1
Z různejch důvodů se mi sem tam stane, že ohodnotim mnohem vyšším procentem, než by si film asi zasloužil - oblíbenej herec, oblíbenej žánr, oblíbený kde co. A nebo se mi taky stane věc úplně jiná: snímek bez problémů spláchnu do svý filmový žumpy, stačí účast neoblíbenejch herců, neoblíbený téma... Tahle věc je zčásti můj oblíbenej strachošvanda-žánr a Dušek je pro mě jeden z mála českejch herců, z kterýho mi nenaskakuje husí kož. Přesto mi to přijde strašný.

Dodatečné informace

Původní název:
Choking Hazard (více)
  • Česká republika Choking Hazard
Premiéra v ČR:
15. 4. 2004
Země původu:
Česká republika
Rozpočet:
0,1 mil. USD
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch