Frajeři ve Vegas

63%
Frajeři ve Vegas

Celoživotní přátelé se na stará kolena rozhodnou nechovat se jakoby měli stará kolena, ale vzpomenout si na svoje slavné tahy a pořádně to ještě jednou roztočit. Jeden z nich, zapřisáhlý starý mládenec, se rozhodl oženit a to je ideální příležitost. Cíl? Las Vegas! (Bontonfilm CZ)




Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
7
Tohle je přesně ten typ filmu,který hoooodně můžu. Film se totiž celou dobu nese v uvolněném duchu a vůbec netlačí na pilu. Všechny hlavní postavy jsou napsané přímo na tělo a jejich představitelé je převedli na filmové plátno zcela bezchybně. Děj je hodně příjemný a humor jenž provází film je trefný a na úrovni. Snímek nemusí zbytečně sklouzávat do nechutností a vulgarismu. Frajeři ve Vegas jsou borci každým coulem,ale mým favoritem je stejně Morgan Freeman,který mne asi nejvíce po celý film bavil.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 393 bodů
8
Všichni jednou zestárneme, ale pokud naše duše zůstane mladá a plná energie, radost ze života tím nepoleví. Báječná komedie s důchodci v podání známých herců pobaví svoji mentalitou, hláškami a humornými situacemi. Starší diváky povzbudí, mladé roztrpčí. I zde platí, že láska kvete v každém věku a tak ani city nejsou vynechány. Las Vegas a kamarádi od dětských let na jednom ohromném mejdanu. Sice už to není co bývalo, ale velmi rychle se přizpůsobí a vše si s plným elánem užijí. Nejede o bláznivou či situační komedii, takže vše z děje tak nějak vyplyne. A tak jakoby snímek tímto příběhem naznačil, že ve stáří rozhodně život nekončí.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Fain oddechovka, která ostudu známějším "Pařbám" vůbec nedělá. Ono to ani s tou ústřední čtverkou prostě úplně špatně dopadnout nemohlo. 6/10

Dodatečné informace

Původní název:
Last Vegas (více)
  • USA Frajeři ve Vegas
  • USA Last Vegas
  • USA Frajeri vo Vegas
  • USA Viimane Vegas
Premiéra v ČR:
19. 12. 2013
Distributor:
Bontonfilm
Země původu:
USA
Rozpočet:
28 mil. USD
Tržby:
134,4 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Frajeři ve Vegas je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch