Baba na zabití

64%

Komentáře a recenze 9

Dle počtu bodů
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
4
Veskrze průměrná podívaná... DeVito jen opisuje rutinní vtipy ze svých nejhorších kousků.
lamps
lamps
15 156 bodů
6
DeVitův specifický a zdaleka ne pro každého stravitelný humor je podle mě naopak to jediné, co tahá tento film z šedi podprůměru. Celý příběh je jedno obrovské klišé a chování roztomilé babičky je naprosto absurdní, ale přítomnost režiséra nepopiratelných kvalit je přeci jen znát a veškerý humor, především pak jeho černá stránka, je v prvé řadě dostatečně zábavný, a teprve pak i trochu úchylný a perverzní. Když navíc úspěšně odsunete přemýšlení a logiku, což je u těchto komedií prostě nezbytné, můžete si užít 80 minut nezávazné americké zábavy s poměrně vydařenou pointou, která si rozhodně nezaslouží házet někam do "odpadu".
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Vtipný to bylo dostatečně. Takovou sousedku opravdu zabít. Nuda se nedostavila.
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
6
Celkem solidní černá komedie, které k dokonalosti chybí tempo a nekompromisnost Války Roseových. I přes určitou nevyváženost se však stále jedná o solidní nadprůměr, který vděčí za svou stravitelnost především Benu Stillerovi a Drew Barrymore, kteří podali skvělé výkony.....
Temný Pán ze Sithu
Temný Pán ze Sithu
2 247 bodů
7.5
Výborně.. Tenhle film opravdu zvedne náladu, pobaví asi každého.. Důkaz že v komedii se můžete zasmát a nepotřebujete u toho milion sprostých slov, nebo kozy zadky a všechno možné.. U filmu dobrý relax, vypnutí a jen sledování filmu
sugi
752 bodů
8
… kvalitní komedie , občas dohnaná až do absurdit , ale od toho komedie jsou
Blueknight
376 bodů
9
Celkem, pohodová komedie, Ben Stiller byl znovu a opět jeden z nejlepší komediální herec. Ale v tom mu pomohla myšlenka tohohle slvělého filmu. Každá scéna byla vtipnější než ta minulá. Jediné co se mi nelíbilo, bylo to, že to s tou vraždu, no to bylo kapánek trapné. Ale ten konec, kde zjistili že v tom byl zapletený ten realiťák a policajt, mohlo na někoho působit trapně, ale na mě ne.
ryjanka
ryjanka
47 bodů
8
Dobrá komedie v hlavní roli s Benem Stillerem a Drew Brrymore. Manželé si pořídí krásný dům dům v New Yorku, ale s čím nepočítají je podnájemnice - vetchá stařenka nad hrobem. Herečka Eileen Essell je v této roli naprosto úžasná.