Pusinky

59%

Komentáře a recenze 8

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
3
Další z řady českých filmů,který musím hodnotit negativně. Film se sice snaží být syrový a realistický,ale v naších končinách to neumíme dotáhnout do konce a výsledek je pak spíše rozpačitý. Babinská všechny témata sice pěkně rozkresluje,ale když přijde na lámání chleba,tak zvolní tempo a neukáže to v reálné podobě. Tohle je pro mne největší slabinou filmu.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
Je docela otravné sledovat tři husy v neustálé konfrontaci, ale když přistoupím na to, že hrdinky husy být mají, tak to vlastně najednou začne dávat smysl. Ten film je v první řadě krok správným směrem. Možná to úplně nevyšlo, ale to se u debutů stává.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Kvalitativní rozdíl od jiných teenegerských filmečků tady nevidím, Uječená roadmovie se 3 holkami, které mě osobně byly dost nesympatické a postavy, které potkávali víc šablonovité asi ani být nemohli. 4/10
Fingon
16 886 bodů
8
Příjemné překvapení, příjemný film. Z dívek mi byla už od začátku nejsympatičtější Iška, ale i ostatní protagonistky jsem si nakonec více či méně oblíbil. Blahopřeji Karin Babinské k jejímu debutu a doufám, že ještě dostane příležitost k celovečeráku.
avenis
avenis
8 056 bodů
4
Tři holky se potácejí v nudě nicnedělání, na střídačku brečí, protože vyvádějí hovadiny a mají jen nejasnou představu o tom, co chtějí dělat dál... Tento film není pro mě už vzhledem k lesbické tématice, která mi nic neříká. Vlastně vzhledem k celé tématice tohoto podivného filmu.
jirka26
6 288 bodů
8.5
Opravdu jsem to těm holkám věřil, přál jsem jim konflikty, abych sledoval jejich reakce a neměl jsem žádnou favoritku. No, kromě té obéznější, tu jsem fakt nemusel. A žádné sympatie u mě nesklidil ani ten 14letý klučina, který ze sebe sypal moudra častěji, než já chodím na záchod. Zajímalo by mě, jestli režisérka není feministka, ptž se tam neobjevuje ŽÁDNÝ normální mužský. Buď hovado, frajírek nebo absolutní trouba. Posledně zmiňovaný měl asi fakt velkou krizi. Kdo viděl, pochopil.
kawa
3 388 bodů
5.5
Iska, Karolína a Vendula se po maturitě vydávají na cestu do Amsterdamu. Ačkoliv jsou povahově i vzhledově velmi odlišné, působí jako kompaktní trojice: podobná slova, stejný humor a společná minulost. Problém nastává už před odjezdem. Iščin bratr Vojta se má hlásit každou volnou chviličku svému otci. Velmi nevyrovnaný film popisující poslední společné prázdniny ústřední dívčí trojice, která projde těžkou zkouškou sounáležitosti (např. při vyznání lásky Išky Karolíně). Špatnou koncepcí námětu a scénáře padl zajímavý nápad pod stůl velmi tvrdě. Hodně nepovedený film. AK Zajímavý nápad road-movie skončil na amatérském pojetí zpracování, pak herci i neherci neměli nic moc o čem hrát.
MajklCZsk
MajklCZsk
2 369 bodů
0
Už se nedivím, že Poláci nechápou naše filmy.