Khumba

59%

Komentáře a recenze 4

Dle relevance
Č
55%

Animované dobrodružství Khumba potěší zejména žáčky prvního stupně základní školy. Je to barevné, krátké, plné okatých postaviček a nechybí ani závěrečný „nervák“ s morální poučkou. Rodiče se setkají se zvířátky, které je budou bavit (např. pštros), ale i neskutečně štvát (např. damani, nebo co to bylo).

F
50%

Abych to shrnul. Khumba je film vhodný zejména pro menší děti, který ale rodičovský doprovod relativně bez obtíží skousne, protože rozhodně neurazí, ba místy dokonce třeba i pobaví. Bohužel ale nic víc.

K
50%

Horšie sa bude Khumba pozerať rodičom a starším divákom, dej je až príliš prostý. Zvieratká putujú. To je všetko. Ostatné epizódy sa hrajú s myšlienkou, či sme v parku alebo divočine, prečo sa iné zvieratká správajú inak, sú len do počtu. Každý si nájde aspoň tri postavy, ktoré mu budú ku koncu prekážať (hlasujem za Bradleyho, podivného zajaca a starú ovcu), sú redundantná výplň.

d
50%

Nevím proč, ale měl jsem pocit, že sleduji nějakou bizarní vedlejší linii Madagascaru, což je samozřejmě nesmysl, protože tam byla docela fungující legrace.