Loft

65%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Srašná blbost. Hodinu se nic neděje a pak začne scénaristická onanie první ligy. Ikdyby originál točil třeba Ver hoven, tak na něj sílu letos nenajdu.
hrumsrt
hrumsrt
9 284 bodů
6
S takovým obsazením to jde skoro samo... Ale vlastně ne, jelikož to působí jako nějaký německý béčkový drama. Zvratů je tady nespočet, ale přijde mi to přitažené... 65%
Klajnik
Klajnik
8 589 bodů
4
Zvláštní mix hlouposti a překombinovanosti
avenis
avenis
8 061 bodů
9
Původní holandský film jsem neviděla, takže nejsem ovlivněná dojmem, že tento je remake. Proto se mi to celé dost líbilo. Chvíli jsem myslela, že roli Martyho hraje "vyrostlý" Haley Joel Osment, ale byl to Eric Stonestreet. Stejně tak při pohledu na Isabel Lucas jsem měla chvíli dojem, že je to Hudson Leick... Nojo, nejsem počítač. Mám ráda tyhle dějové propletence a zvraty. Skoky v čase mi nevadí, když jsou srozumitelné. Přesto by bylo fajn místy zrochu zvolnit, aby i pomaleji myslící, jako já, měli šanci pojmout všechna fakta a indicie. Zaujaly mě šaty dvou hlavních ženských postav, krásně excentricky hozené přes jedno rameno. A dumám nad nelogičností zapsaného nápisu FATUM NOS IUNGEBIT. Pouta, ruka s řeznou ránou... Že to policajtům nebylo hned divné... (29.4.2022)
Toren
Toren
5 155 bodů
8
Já tyhle sevřenější příběhy žeru. Obsazení je tak akorát fajn, zvratů je nespočet a krásně se to sleduje. V kategorii "levný thriller" to zkrátka funguje na jedničku. Víc takových.
blazma
blazma
4 928 bodů
8
Na tento film jsem se docela těšil, pár hereckých tváří které mám moc rád v jednom filmu. Nakonec z toho bylo přesně to co jsem očekával. zápletka, která nemusí být nereálná.. pocity které jsou taky uvěřitelné stejně tak i motiv který známe na začátku a stejně tak i ten který se dozvíme na konci filmu. flashbacky do minulosti nejsou nijak otravné, což mnohdy v jiných filmech bývají, ale zde jsou přijatelné. Jediné co mi vadilo byl ten samotný konec.. Jak to pro dva z nich skončilo takovým happy endem.. ti lidi se snažili zamaskovat vraždu a hodit to na jednoho z nich a vypadá to jako by jim na konci vše bylo odpuštěno? trošku zvláštní konec.