Prvních 100

79%
Prvních 100

The 100 je americký post-apokalyptický televizní seriál vysílaný od roku 2014 stanicí The CW. Seriál je založen na stejnojmenném knižním originále, který řeší stav Země 97 let po nukleární válce. Zdá se, že jedinými přeživšími jsou lidé na orbitální vesmírné stanici, ale všem dochází kyslík.... Autorkou knihy je Kass Morganová.





blazma
blazma
4 928 bodů
10
Strašně dlouho jsem čekal na seriál s postapokaliptickou tématikou, který by mě zaujal natolik jako tohle. Všechno, naprosto všechno mě tady bavilo, pokaždé co skončila jedna epizoda, byl jsem natěšený a plný napětí jsem čekal na další díl. Zkrátka a jednoduše fantazie. Mělo to své slabé místa, to nepopírám, shrnout to ve zkratce Třetí řada mě dostala ze všech nejvíc a dle mého je nejlepší, to budování atmosféry tady prostě vyvrcholilo naprosto nejlépe. Jenže to byl i problém, jako by už pak došli nápady, protože 4 a 5 řada měli ten stejný problém jen v jiném kabátě, 6 a 7 řada už přešla z postapo. atmosféry do kompletního scifi žánru. Nic to však nemění na tom, že je to po dlouhé době seriál, který mě naprosto ohromil i přes své nedostatky.
Zbyndex
Zbyndex
3 611 bodů
6
Pilot a prvotní díly dávaly trochu více naděje, než bylo následně naplněno. Nebál jsem se dát 4 hvězdy rozjíždějícímu se projektu stanice CW. Ale už jsem trochu vystřízlivěl z toho počátečního "úžasu". Upadá to do průměru a míří směrem, který se mi vůbec nelíbí. Přijde mi to jako točené pro teenagery, na což nejsem moc zvědavý. Čekal jsem řežbu a boj o život, tohle je takové opižláváníčko. Chybí mí tam i některé prvky sci-fi, ale to už bych chtěl asi moc, takhle to je za 50%.
darth vader
darth vader
714 bodů
10
Můj oblíbený seriál. Tak to je.


Dodatečné informace

Původní název:
The 100 (více)
  • USA Prvních 100
  • USA The 100
  • USA The Hundred
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné