The Invitation

62%
The Invitation

Will se společně s přítelkyní vydává na párty, kterou pořádá jeho bývalá přítelkyně se svým manželem. Na seznamu pozvaných je i jejich parta přátel, se kterými se Will neviděl od jisté tragédie, která poznamenala celý jeho život. Setkání přátel se koná v domě, ve kterém Will dříve žil, a tak se mu po příjezdu vracejí dobré i špatné vzpomínky. Zábava může začít, ale nabízí se otázka, proč je vlastně hostitelka pozvala?




xxmartinxx
xxmartinxx
22 268 bodů
6
Skvělé vybudování potenciálu, aby se nakonec stala ta nejvíc fádní věc vůbec. Řada zručně podaných klišé.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
6.5
Režisérce Kusama někdy Hollywood dost nadržuje, respektive hollywoodský tisk. The Invitation je nepřiznanou vykrádačkou filmů Romana Polanského, ale podstatně hůže inscenovaná. Co se ale filmu nedá upřít jsou herecké výkony, které film táhnou výš, než je vůbec ve scénáři. V momentě, kdy pochopíte o co jde, tedy jako obvykle cca 25. minuta, tak čekáte 50 minut na hodně brutální spršku. Film končí něčím co slibuje pokračování, kterého se zjevně nedočkáme. Vidět se to ale určitě dá.
hrumsrt
hrumsrt
9 183 bodů
2
Tak a teď mi dejte ten film, který popisuje synopse... A já se tak těšil na paranoidní cestu za psychopaty ve stylu Uteč, ale dostal jsem zkrátka tohle. Snad nikdo nedoufal, že by se v tom úvodu mohlo něco dít, zase tak dobře provedený scénář to není, takže když jsme se už konečně přesunuli k té hře, já konečně začal věřit, že to začne být řádně psycho. Nebojte, zase totiž vzejde i tohle naprázdno. Pak už mi bylo pomalu jasné, že to s ničím nepřijde.. Atmosféru to sice někdy mělo, ale vždy nějak vyšuměla. Příběh ? S těží se něco děje. Strach? Jo, tak leda z toho, že to nikdy neskončí. Na jakékoli hororové prvky se vybodli. Unudilo mě to! Takže finální čtvrthodinka akce je jak z jiného filmu, ale zatraceně dobrá! V součtu však i tohle vyjde prakticky naprázdno. A poslední záběr pro někoho masterpiece, pro někoho příklep další hvězdičky.. No a pro mé znuděné já, jen malý úškleb. Vola ze mě dělat teda nebudete! 20%

Dodatečné informace

Původní název:
The Invitation (více)
  • USA The Invitation
  • USA A meghívás
  • USA La invitación
  • USA O Convite
  • USA Poziv
  • USA Zaproszenie
  • USA Приглашение
Země původu:
USA
Rozpočet:
1 mil. USD
Tržby:
0,35 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné