Trollové

64%

Komentáře a recenze 27

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
4
Na světě není takové množství drog,které bych musel zkonzumovat,abych tento snímek ocenil. Vždyť ani všechny ty písničky nezachrání tu tuctovost a naivitu toho animáku. Cílovou skupinou budou nejspíš opravdu ti úplně nejmenší,protože já na tom neshledal nic zajímavého.
Matli
Matli
8 300 bodů
8
Průměrný animák. Ale hvězdičku musím dát navíc za ty písničky co tam ty šmudlové zpívaj, parádní výběr, když ne děti, tak já jsem si filmeček užíval :-) 76%
evismaior
evismaior
4 254 bodů
6
To je těžký hodnotit. Řekla bych, že cílovou skupinou bylo nejspíš pětileté dítě, které sedělo vedle mě - všichni se objímají, mají se rádi, zpívají a tancují a kdo tak nečiní, zákonitě nemůže dojít štěstí. Princezna Poppy byla s tou svojí pozitivností občas dost na zabití a díky za Větvíka a jeho smysl pro realitu, byť to teda potom dost zabil těmi romantickými klišé, co našeptával uklízečce Brigitě, která je pak ze záplavy trollích vlasů hustila do bergenskýho prince. Jo a všichni (skoro) se napravili, což je taky důležitý. Dobrý výběr songů s podpisem Justina Timberlakea. Akorát mi nějak neseplo, kde se v dabingu ztratila píseň The sound of silence, která je kromě titulkových písní asi jediná nepřeložená.
Petrson
Petrson
4 166 bodů
8
Trochu LSD trip (Žlutá ponorka v módu pro děti), zejména Mráček je absolutně super. Doporučuji, pokud se chcete pobavit, jak děti, tak dospělejší. Navíc je to tažené celkem výchovným směrem, vstříc pozitivnímu myšlení ( kromě chutí těch velkých Bergenů, ale to asi patří k námětu, sněz mě a budeš "happy"). Člověk se pobaví a je to konečně zase trochu jiné, než to "mainstreamové" animované krmivo.
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
6
Já osobně animované filmy až na vyjímky nemusím, proto to hodnotím podle toho co řekne můj bratr (10 let). Zkombinuji své pocity a přídám jeho bylo to dobrý/bylo to na prd ---> z toho vznikne mé hodnocení v %, ale jako podstatný bod animáků beru kouknout jako celá rodina, nebo nedoporučuji koukat vůbec. Proto tento komentář použiji u většiny animáků, jen u opravdových vyjímek hodím něco více obsáhlého. Souhrn: Pro děti ideální.
Evah
Evah
2 105 bodů
5
Film je tak trochu vykrádačka Šmoulů a Gargamela. Trolové jsou malincí věčně veselí a velcí Bergeni je chtějí spořádat, protože je to má udělat šťastnými. Takže prakticky jako jakýkoliv díl Šmoulů s tím že ty mám raději. Dětem se možná líbit bude ale i počtem pokračování mi to přijde jako past na rodiče, kdy budou děti nutit rodiče chodit do kina a kupovat jim dárky, protože pokud si dobře pamatuji bývají premiéry hezky před Vánocemi. Film není špatný ale pokračování mě neláká.
Milena107
729 bodů
8
Návštěva filmu ve 3D Trollové spolu s malými dětmi vám ukáže, jestli se baví nebo ne. A díky známým písničkám a melodiím se pobavíme i my dospělí spolu s Garfunklem a Simonem. Jasně, že děti přitom tancují a malým Trollům fandí, a třešničkou na dortu je to, že všechno dobře dopadlo.
keddie
446 bodů
7
Těžko se to hodnotí, protože to je film pro úplně nejmenší ratolesti. Proto je to hodně barevné, příběh je velmi jednoduchý, navíc je zde hodně písniček. Ale moje děti z něj byly naprosto unešené. Příběh je vcelku neokoukaný, písničky pěkné, několik dobrých vtípků. Trošku nechápu, proč tyto filmy dávají i v 3D, protože na ty je nemožné s dětmi chodit
cirkusačka
cirkusačka
388 bodů
8
Tento film jsem viděla ve 3D projekci, Byla jsem nadšena z barevnosti filmu a také z písniček z let osmedesátých i devadesátých. Film je milým zpestřením všedního dne a roztomilou pohádkou. Téma trochu plytké, což ovšem vyrovná celkový dojem z filmu jako celku
lukas-korunak
284 bodů
8.5
Skvělý film na lehkou zábavu, nesložitý děj a relaxaci. Vtipy pobaví i starší a písničky jsou prostě super! Od filmu jsem moc nečekal, ale přijde mi to jako jede z těch povedených animovaných filmů poslední doby. Mráček byl super zábavná postava a u některých vtipů jsem se opravdu dost nasmál.