Vlčí mládě

80%

Komentáře a recenze 8

Dle počtu bodů
blazma
blazma
4 928 bodů
4
No.. mám zato že to je laciná varianta upířich deníků :D jediny Stiles ten seriál drží nad vodou.
Elizabett
Elizabett
2 673 bodů
10
Seriál je skvěle propracovaný a nutí vás ho dokoukat. + akčí situace - urychlenej konec + obsazení herců
katie-raijin-bosek
katie-raijin-bosek
501 bodů
7
Zatím jsem u konce první série. Musím přiznat, že je to docela líbivý seriál, o to víc, že se tu objevují herci ze StarGate (J.R. Bourne). Uvidíme, jestli si seriál udrží nějakou laťku nebo dopadne podobně jako Supernatural.
tyna-berbrova
270 bodů
9.5
První série byla dobrá, ale je znát, že cílovou skupinou jsou teenageři. Postupně se seriál stává temnější a zápletky jednotlivých sérií složitější. Charaktery jednotlivých postav a jejich protivníků jsou do detailu propracované. Těším se na další díl z šesté série.
Chantelle100
Chantelle100
40 bodů
10
It's Cheesy 🫕🫕🫕🫕🫕🫕🫕🫕🫕🫕🫕🧀🧀🧀🧀🧀🧀🧀🧀 He's Inspired By The Sport Action Movie Namely Born to Race Feels More Like A Good Born to Race Parody. The Additions Of Born to Race Were So Good!
Caitlinsanders88
Caitlinsanders88
37 bodů
10
The Additions Of Born to Race Were So Good! Feels More Like A Good Born to Race Parody. It's Cheesy 🧀🧀🧀🧀🧀🧀🧀🧀🧀🫕🫕🫕🫕🫕🫕🫕 He's Inspired By The Action Sports Movie Namely Born to Race
McCall11
McCall11
6 bodů
10
super seriál. pohltí vás tak, že se budete muset dívat od začátku až dokonce. Nechybí akční ani vtipné scénky. Já se Teen Wolf nemůžu nabažit. Velmi doporučuji.😄
nvim1284
nvim1284
3 bodů
10
nejlepší seriál na světě
  • postavy
  • děj
  • atd
  • nic