Pozůstalí

80%

Komentáře a recenze 3

Dle počtu bodů
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
(Po pilotu.) Velmi zmatené, velmi nepřehledné, velmi snaživé - prostě Lindelof. Všechno, co ve Ztracených fungovalo, tady přetéká bezradností a postrádá nějaký koncept. Samozřejmě že po pilotu jde jen o první dojem, takže to neberte jako nějaké soudy.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
10
Netradiční drama s mysteriózním podtextem, které si mě slušně omotalo kolem prstu. Theroux je neskutečný sympaťák._Druhá série šlape ještě o chlup víc a z Pozůstalých je rázem jeden z nejzajímavějších seriálů současnosti. S01 4/5, S02 5/5_S3 5/5 Kvalit fantastické druhé řady to nedosáhlo, ale pořád těžká paráda. Emoce se ždímou po litrech, závěr hodně uspokojivý...tahle nedoceněná pecka mi bude fakt dost chybět.
Petrson
Petrson
4 166 bodů
8
Mám za sebou první sezónu mysteriózního seriálu, který pitvá vztahy na malém městě, když vám zmizí kus rodiny před očima. Když píši zmizí, pak zmizí. Stejně jako po celém světě. Záhada, na kterou se lidé snaží zapomenout, vytěsnit ji ze své mysli. Zatím je to spíše seriál o smyslu existence, důležitosti či nedůležitosti rodiny, vztahů, našeho počínání, jak moc si všeho vážíme, jak moc se vážně bereme. Co je realita a co ne. Děj se nedá lehce popsat, epizody střídají epizody, vina střídá nevinu, reality nejsou ukotvené a celkem to šlape. Trocha Lynchovinky, trocha detektivky a chvílemi silné drama. Uvidíme, co dají další sezóny, jestli se vůbec něco vysvětlí.