Outcast

45%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
2.5
Filmy Nicolase Cage budou za chvilku vlastní žánr,protože jsou velmi podprůměrné a herecky odfláknuté. Výjimkou není ani Outcast,který nenabízí vůbec nic kvůli čemu by jste si měli film pustit. Akce ještě v rámci možností ujde a občasný záběr kamery (střih) není nejhorší,ale všemu podkopává nohy děsivě hloupej scénář.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 422 bodů
8
Dějově zajímavá vize, která samozřejmě z historií nemá nic společného, ale v rámci dobrodružného spektáklu, proč ne. Ryze popkornový historický příběh přinášející děj plný drsných hlášek, bojů a zábavy. Po delší době se jedná dokonce i o emočně pohnutý akční film. Příběh bývalých ´křížáků´ a boje o trůn není nijak špatným filmovým přírůstkem. Temná stránka věci je dodržena, akční scény vydařené, dokonce je obsažen i hlubší podtext. Pravda, jen to prostředí je poněkud neobvyklé. Nicolas Cage opět v jiné charakterové rovině a nezdá se že by to nezvládl. A Hayden Christiansen? No, u něj takový standard. Snímek se v žádném případě nemůže brát vážně. Proč také. V knižní a komiksové podobě je takových halda, tak proč ne i ve filmu? Tento je příjemně sebevědomý a takových není zase až tak moc.
headhunter
headhunter
10 287 bodů
2.5
Neskutečně blbě sestříhané bojové scény. To snad stříhal Megaton.
Pas
Pas
6 225 bodů
0
Křižáci v Číně V USA se definitivně rozhodli, že když nemají vlastní dějiny, mohou prznit historii jak se jim zachce a tam jim to jednodušší tvorové baští, Čínani se tlemí jak jim Yankee lezou do rektálu. Zfetovaný křižák Darth Vader zachraňuje čínského prince, po cestě ho učí válečnýmu a bojovýmu umění (tam se totiž zřejmě nikdy nebojovalo), při jeho záchraně ztluče nebo pobije asi tak stovku elitních královských stráží, dál potkají vožralýho Nicka Cage s palmou na hlavě, který se celou dobu jen parodicky šklebí a pitvoří a nokonec se z něj stane Avatar. A to všechno se děje v Číně 12. století, kde se naštěstí všichni domluví univerzální angličtinou..
Ombak_Penari
2 764 bodů
4
Tak nic, nedopadlo to dobře. Nakonec je to jen taková dobrodružná šermovačka s dost plytkým příběhem a naprosto nezajímavými hrdiny. Od Cagea a Christensena by se dalo čekat leccos, no nakonec jsem dostal jen jednoho cvoka a jednoho věčně zfetovaného, kteří filmu spíš pomohli do hrobu. Nezachraňuje to valně ani pěkné prostředí příběhu ani nenápadité bitevní scény s příliš rychlým střihem. Dohromady prostě nuda.