Outcast

45%
Outcast

Když je na korunního prince spáchán pokus o atentát, za kterým se skrývá jeho vlastní bratr, musí mladý následník trůnu opustit království a hledat útočiště v cizích krajích. Jedinou nadějí na návrat domů je pro něho dvojice, kterou tvoří rytíř Jacob, znavený křížovou výpravou (Hayden Christensen), a legendární zbojník Gallain (Nicolas Cage). Musí bojovat svorně, bok po boku, aby princi pomohli získat zpět jeho místo na trůně, které mu právem náleží.(AMC)




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
2.5
Filmy Nicolase Cage budou za chvilku vlastní žánr,protože jsou velmi podprůměrné a herecky odfláknuté. Výjimkou není ani Outcast,který nenabízí vůbec nic kvůli čemu by jste si měli film pustit. Akce ještě v rámci možností ujde a občasný záběr kamery (střih) není nejhorší,ale všemu podkopává nohy děsivě hloupej scénář.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 422 bodů
8
Dějově zajímavá vize, která samozřejmě z historií nemá nic společného, ale v rámci dobrodružného spektáklu, proč ne. Ryze popkornový historický příběh přinášející děj plný drsných hlášek, bojů a zábavy. Po delší době se jedná dokonce i o emočně pohnutý akční film. Příběh bývalých ´křížáků´ a boje o trůn není nijak špatným filmovým přírůstkem. Temná stránka věci je dodržena, akční scény vydařené, dokonce je obsažen i hlubší podtext. Pravda, jen to prostředí je poněkud neobvyklé. Nicolas Cage opět v jiné charakterové rovině a nezdá se že by to nezvládl. A Hayden Christiansen? No, u něj takový standard. Snímek se v žádném případě nemůže brát vážně. Proč také. V knižní a komiksové podobě je takových halda, tak proč ne i ve filmu? Tento je příjemně sebevědomý a takových není zase až tak moc.
headhunter
headhunter
10 287 bodů
2.5
Neskutečně blbě sestříhané bojové scény. To snad stříhal Megaton.

Dodatečné informace

Původní název:
Outcast (více)
  • Čína Outcast
Země původu:
Čína, USA, Francie
Rozpočet:
25 mil. USD
Tržby:
5,15 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění