Rozkoš v oblacích

54%

Komentáře a recenze 21

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
2
Tohle natočil stejný režisér jako snímek Kůže,kterou nosím? Tomu vážně nerozumím,protože tahle gay jízda je plná stereotypů,která postrádá humor. To,že se nejspíš při natáčení všichni pobavili neznamená,že se bude bavit i divák. Film postrádá jakýkoliv děj a spíše je to směs scének,které ve výsledku nedokáží nic sdělit.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
4
Fakt že jako ne. Dlouhé, minimálně vtipné. Nevkusné buď málo, nebo moc. Almodóvar mě vážně nebere.
headhunter
headhunter
10 287 bodů
2.5
Myslím, že se bavil režisér, stevardi, pak těch pár ostatních herců, co zrovna nemělo ve scénáři napsáno, že budou sedět v "turistický" (výjma jednoho ;-)) a taky filmový štáb, pokud tam nějaký stálý štáb vůbec byl... jo, a málem bych zapomněl Antonia a Penelope (jestlipak viděli výsledný film). No ale co divák? Mělo to jít vůbec do distribuce? Nebo si to jen Pedro točil pro své vlastní potešení do šuplíku? Nějak jsem se v tom ztratil a to se přiznávám, že mám rád "ujeté" filmy. Škoda, měl jsem zůstat u traileru...
Petrson
Petrson
4 166 bodů
4.5
Jsou filmy, které se naprosto skvělým režisérům své doby prostě nepodaří, i když si třeba myslí, že na pětníku dokáží rozvinout příběh. Tato homosexuální velmi laciná exhibice nic prakticky neodkrývá, neposouvá, bohužel nebaví, teda alespoň mě. Možná německé televizní "erotické" komedie sedmdesátých let byly zábavnější. Podivný úkrok stranou jinak výborného Pedra Almódovara.
frantisek-navorka
2 706 bodů
8
Musím se přiznat, že sem se zatím ještě nerozhodl jestli je tento film dobrej nebo naprosto blbej. První možnost ale zatím vyhrává. Občas je třeba se vyblbnout a to platí i pro režiséry takové kvality jako je Almodóvar.
evana
evana
685 bodů
8
"Teplá" šílenost,u které jsem se bavila od začátku do konce. Pro mě trochu jiný Almodóvar než jakého znám. Film je třeba brát s nadhledem a nadsázkou, moc nepřemýšlet a nechat se bavit. Skvělá kamera a střih.
Waters
Waters
629 bodů
4
Tuhle komedii nechápu. Natočil ji režisér, kterej vždycky pracoval s gay tematikou citlivě a sám je gay. A místo nějaký chytrý komedie dá dohromady blbost, v níž sou všichni gayové tim nejdebilnějšim ztělesněnim stereotypů. Tomu se nemůže smát ani gay, ani člověk, kterej si o nich myslí to nejhorší.
Sir.Hovado
Sir.Hovado
452 bodů
3
Gay paráde extrémního ražení, kdy si nejsem jistej, za jakou stranu vlastně kope sám režisér, protože ze všech milovníků Modern Talking udělal naprosto tupé a afektované buzny, vedle kterejch by i Justin Bieber vypadal jako lamželezo. Ne že bych se nudil, ono to ani nejde, když se postavy chovají jak na drogách (a některé je i v zadku pašují). Tohle je takovej zahraniční evkivalent toho, co točí Troška - laciná tupost pro idioty bez přehledu. Vlastně se divim, že z toho nebyl megahit.