Final Girl

48%
Final Girl
Plakát traileru

Skupina chlapců loví, mučí a zabijí v lese mladé dívky. Do jejich školy nastupuje nové děvče, které vypadá jako perfektní oběť. Netuší však, že dívka je trénovaný zabiják a její finální zkouškou je zabít tyto mladé vrahy.




Matli
Matli
8 300 bodů
4
Kdyby celej film vypadal jako vypadá obrázek obalu výše, tak by to byla paráda. Dobrá myšlenka, která tu sice už párkrát byla, ale to nevadí, na toto téma se dá koukat furt, jenže je to bídně natočené. Abigail by mohla být mnohem větší drsňačka. Každopádně nechápu, kde se v hlubokém lese vzalo tolik reflektorů, stačilo to prost natáčet přes den. Škoda. 38%
squirrelpool
squirrelpool
7 016 bodů
7.5
Vizuálně je to krásná záležitost. Další klad je originální nápad a s ním spojená satisfakce v podobě TERMINOVÁNÍ těch zmetků. Ovšem jinak to má slabý příběh. Chtělo by to něco hlubšího, například zapracovat na motivaci hlavní hrdinky. Další věc: mohl by být zřetelněji vidět rozdíl v osobnosti "oběti" a zabijáka. A poslední věc je závěr filmu. Čím víc se blíží finále člověk tuší tvrdé řešení psychoušské otázky. Ne, že bych toužil po něčem krvavým, ale moc nechápu čeho se to tak báli.
evana
evana
685 bodů
4.5
Jediný kladný bod má tenhle film za vizuál. Hezky se na to kouká, ale celé je to tak nějak prázdné a chybí tomu atmosféra, děj a nějaký spád. Abigail jako mrštná trénovaná vražedkyně byl trochu přešlap a do téhle role nějak vůbec nezapadla.

Dodatečné informace

Původní název:
Final Girl (více)
  • Kanada Final Girl
  • Kanada A Última Rapariga
  • Kanada Final Girl: La dernière proie
  • Kanada Poslednja devojka
  • Kanada Το κορίτσι της εκδίκησης
  • Kanada Последното момиче
  • Kanada Последняя девушка
Země původu:
Kanada, USA
Ocenění:
Žádná ocenění