Expendables: Postradatelní 3

68%
Expendables: Postradatelní 3

Tým Expendables bude tentokrát čelit přímo jednomu ze svých zakladatelů a bývalých šéfů. Conrad Stonebanks s tváří Mela Gibsona stál přímo u jejich zrodu, pak se z něj ale stal odpadlík a dokonce jeden z Barneyho úkolů na zabití. Přežil a teď má bezcitný a bezskrupulózní obchodník se zbraněmi jediný cíl. Bývalého parťáka a celý ten tým postradatelných vysloužilců sprovodit ze světa. Plány Expendables jsou ale přesně opačné. Každopádně to tentokráte bude hodně osobní. Barney navíc vážně uvažuje o tom, že své staré spolubojovníky pošle do důchodu. V řadách Expendables se proto objevuje čerstvá mladá krev s novým stylem a se znalostí něčeho tak opovržlivého jako jsou moderní technologie.

 




Recenze: Expendables: Postradatelní 3

Kinobox.cz
50%

Expendables vznikli jako připomínka velké akční éry a jejich úspěch dokázal, že pořád ještě žije dost fanoušků, kteří na tuhle partu rádi vyrazí do kin. Trojka se původně zvoleného konceptu vzdává. Nic proti tomu, ať si série žije vesele dál. Ale už není paradoxně pro fanoušky osmdesátek.


Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
7.5
Nebudeme si mazat med kolem pusy a rovnou si přiznejme,že se třetí díl moc nepovedl. Na filmu jde hodně cítit,že už ho Sly nemá pevně v rukou. Občas je až příliš očividné,že do filmu promlouval někdo další což se negativně promítlo do celého snímku. Jako největším zlem však považuji nápad hodit příběh na mladé ucha a starou gardu nechat v pozadí. Vždyť tahle série žije díky těmto legendám a lidé jí právě proto milují.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
7
Třetí díl se také povedl. Ano, je to jen bohapustá střílečka se spoustou mrtvých na špatné straně, kterou kosí parta legend bez jediného škrábnutí. Devadesátky, jako řemen, legenda vedle legendy. Příběh je prostě tuctový a fádní, jen se na ty borce strašně dobře dívá a o tom je Expendables a proto je relativně úspěšný i s nulovým scénářem.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 393 bodů
8
Ve třetí velkolepé týmovce se chtěl Sly vymanit ze stereotypu a tak vymyslel nový mladý tým nepostrádající charisma té staré. Jenomže to ale ztratilo původní koncepci tohoto projektu, když naše známé nostalgické tváře hbitě šoupl do pozadí, čímž si vlastně téměř nechal snímek pro sebe. Škoda, neboť takový Wesley Snipes by si určitě zasloužil daleko více prostoru. Antonio Banderas dostal roli podivného pošuka. Ne že by to zahrál špatně, ale zdá se mi to nějak zbytečné. Mel Gibson je pecka. Jeho záporák se snad nezadá s nikým. Ze staré gardy zůstali staří známí, ale zase, takového Jet Lia jsem málem přehlídl. Každým dílem má stále méně a méně prostoru. Kvůli nízké věkové přístupnosti se v akčních scénách ubralo na plynu, což je pro fajnšmekry dozajista zklamání. Legraci ze sebe si však dělají pořád stejnou. Co dodat. Sly to myslel dobře, ale ukázalo se, že to nebyl ten správný tah na branku a tak nám nezbývá než doufat, že nám to snad příště plně vynahradí. Držme mu palce i když popravdě bych se rád už konečně dočkal toho finálového Ramba.


Dodatečné informace

Původní název:
The Expendables 3 (více)
  • USA Expendables: Postradatelní 3
  • USA The Expendables 3
  • USA I mercenari 3 - The expendables
Premiéra v ČR:
14. 8. 2014
Distributor:
Bontonfilm
Země původu:
USA
Rozpočet:
95 mil. USD
Tržby:
214,7 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Expendables: Postradatelní 3 je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Expendables: Postradatelní 3


Podobné


Powered byJustWatch