Jak vycvičit draka 3

77%
Jak vycvičit draka 3
Film Jak vycvičit draka 3 je další díl oblíbené animované série studia DreamWokrs. Zve nás do světa, kde vikingové a draci žijí v harmonii. Hlavní hrdina Škyťák se nyní musí vypořádat s výzvami dospělosti a vedením ostrova Blp, místa, kde spolu lidé a draci spokojeně žijí. Příběh nabírá na obrátkách, když se objeví záhadná divoká dračice, která Škyťákovu věrnému společníkovi Bezzubkovi zamotá hlavu. Zároveň se Blp stává cílem nového nebezpečí v podobě loveckého vůdce, který si dal za cíl zničit všechny draky. Škyťák a jeho přátelé se proto vydávají na nebezpečnou výpravu za nalezením Skrytého světa, legendárního útočiště draků, které by mohlo být poslední nadějí pro jejich ochranu.



Recenze: Jak vycvičit draka 3

Kinobox.cz
80%

Podobně jako u předchozích dvou filmů musím znovu vyzdvihnout, jak úžasně všechno vypadá a jak úžasně je to animované. Nejen draci, ale i veškeré exteriéry (včetně vody a mraků) a lidské postavy, které mají jasně definovanou stylizaci a na těch mladších je vidět, jak v průběhu tří filmů stárnou.


Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
8.5
Tak se to podařilo i napotřetí. Jak vycvičit draka si po celou dobu drží určitý standart a ten se chvála bohu podařilo udržet i v prozatím posledním dílu. Opět se tak setkáváme se starými známými a prozkoumáme nová zákoutí toho úžasného světa. Další pokračování je zatím sice ve hvězdách, ale já bych se mu rozhodně nebránil.
Pete69
Pete69
29 308 bodů
8.5
Všechny tři díly mají vysokou kvalitu a tvůrci se úspěšně vyhnuli klasickému úpadku kvalitu dalších pokračování. Ba naopak první díl mi přijde nejslabší, i když je velmi dobrý. Člověk si musí klást otázku, jestli je dobře, nebo špatně, že už se pravděpodobně dalšího pokračování nedočkáme. Pro mě osobně je celá trilogie na špičce v rámci animovaných snímků.
lamps
lamps
15 150 bodů
7.5
Potvrzení sestupné tendence série, které ale doplácí nejvíce ze všeho na to, že oba předchůdci jsou takřka luxusní (přičemž dvojka jen o něco méně než jednička). Jinak jde o suverénně zvládnutou rozlučku, která sice ztrácí na humoru, ale zase nádherně vypadá, hezky rozvíjí celý koncept přírodní solidarity, sounáležitosti a přátelství a do všeho duní boží soundtrack Johna Powella. V Blpu je pořád dobře.


Dodatečné informace

Původní název:
How to Train Your Dragon: The Hidden World (více)
  • USA Jak vycvičit draka 3
  • USA How to Train Your Dragon: The Hidden World
  • USA Ako si vycvičiť draka 3
  • USA How to Train Your Dragon 3
Premiéra v ČR:
21. 2. 2019
Distributor:
CinemArt
Země původu:
USA, Japonsko
Čeština:
Jak vycvičit draka 3 je dostupný s českými titulky a českým dabingem

Další z kolekce Jak vycvičit draka 3


Podobné


Powered byJustWatch