Psí vojáci

64%

Komentáře a recenze 7

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
6.5
Béčko jako vyšité,ale já se u toho svým způsobem dobře pobavil. Po technické stránce film vůbec nefunguje a scénář je horor sám o sobě. Dialogy jsou k smíchu,bohužel to tak Neil Marshall nejspíš při psaní scénáře nezamýšlel. Stejný problém tkví i v příšerné režii. Neil Marschal není schopný natočit jediný záběr bez šíleného střihu,který by nekazil dojem z celé scény. Tak či onak tohle dílko mírně nadhodnocuji,protože se mi to kdysi vážně líbilo.
lamps
lamps
15 150 bodů
5
Dost slabota. Představoval jsem si temnou podívanou, podpořenou mým oblíbeným druhem nadpřirozena- tedy vlkodlaky. Což o to, atmosféra není úplně špatná, opuštěné a zamlžené lesy mají své kouzlo a myšlenka zavření skupiny vojáků do domu obklopeného ze všech stran krvelačnými bestiemi volá po zábavě, jenže je tu několik ale. Tak nejprve ten menší průser, a to směšný vzhled vlkodlaků. Pak ten větší problém, a to zoufalý nedostatek akce a krve. Vždyť očekávané záporáky, jakkoli nevydařené, tři čtvrtiny filmu vůbec nevidíme! Ale ten největší handicap vidím jednoznačně v příběhu samotném, který nedokáže ničím překvapit ani ničím vtáhnout diváka do děje a po většinu času vládne na place vysloveně nuda. Světlejší a surovější závěr to trochu zachraňuje, ale i tak pro mě slabých 50%
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6.5
Dobře vsazený děj do vojenského prostředí. Ve filmu sice chybí pár akčnějších a hororově napínavých scén, ale i přesto jde o dobrou zábavu na noční zkouknutí tohoto vlkodlačího hororu.
jay.lee
jay.lee
7 487 bodů
4
vlkodlaci+akce+vojáci+horor=BÉČKOVÁ NUDA
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
8
Je sice pravda, že režie ani kamera, natož hudba nestojí téměř za nic, ale já se bavil, je to béčko, má to béčkové triky, béčkovou atmosféru, béčkové herce, béčkové dialogy a všechno ostaní co k tomu patří. Vlkodlaci jsou slušní, krve je hodně, vojáci se chovaj občas jako vojácí, což se u podobných filmů vyskytuje málokdy, takže nemám nic proti této krvavé řezbě s anglickými lokacemi tamních lesů, které jsou jak stvořené pro horor.
Ombak_Penari
2 764 bodů
8
Neil Marshall svůj celovečerní debut postavil především na sympatickém hereckém obsazení a dobře zvládnuté akci, která samozřejmě má svoje mouchy a je např. vidět, jak moc rychlý střih zachraňoval fakt, že vlkodlaci v celé své kráse jsou vlastně strašně srandovní. Nicméně akce samotná je velmi nápaditá, je jí dostatek a je protkána spoustou černého až šibeničního humoru, který v 90% dobře funguje. Jestliže se uprostřed akčních a hororových scén začnete smát na celé kolo, tak v tomto případě to rozhodně není nechtěné, ale prvoplánové, protože dalším kladem je fakt, že se film nebere zbytečně vážně a velmi inklinuje k termínu hororová komedie. Scéna, kdy jeden voják sedí na záchodě a drží dveře, na které dotírají vlkodlaci, zatímco jeho kolega v koupelně se k němu snaží dostat dírou ve zdi a třetí mezitím v kuchyni mlátí vlkodlaka pánví a hází na něj půllitry z regálů, je prostě prvoplánově k popukání a režisér to moc dobře věděl. K tomu perfektně funguje chemie mezi hlavními herci a sympatičtí vám tu budou i ti, co jen pronesou pár vět než je něco sežere. Zkrátka je třeba se na tuto poněkud drsnější zábavu dívat s nadsázkou a odpustíte i fakt, že vojáci se opět někdy chovají jako banda amatérů, ačkoliv by těm srandovním chlupatým čahounům měli umět zatopit mnohem podstatněji. Snímek obecně je totiž po řemeslné stránce natočen kvalitně, což je u Neila Marshalla konečně zvykem. Skotský řezník možná netočí filmy pro každého, ale točí je dobře. Za mě spokojenost.
karlik4801
1 942 bodů
6.5
Vlkodlaci vypadali dobře, na to že to byli jen elektrické napodobeniny nebo lidé v kostýmech. Pěkně žaludek ven, no když mi bylo devět, bylo utrpení na to koukat se ségrou. Ale jsem jí vděčný za to že mi to pustila. Mě to bavilo, jednou do půl roku si to pustím a bavím se. Není to nic extra, to ne, ale když v sobotu vstanete ve dvě odpoledne, hodí se.