Antiviral

55%
Antiviral
Antiviral
Syd March pracuje na klinice, která prodává posedlým fanouškům injekce s živými viry získanými od nemocných celebrit. Jednoho dne se ocitne ve smrtelném nebezpečí poté, co se úmyslně infikoval prudce nakažlivým virem.



xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
8
Cronenberg junior se hodně snaží udělat taťkovi radost. A bohužel je to až moc vidět. Až moc to působí jako film, který se snaží někomu něco dokázat. On to z velké části sice zvládá, ale ono "dokazování" až moc přebírá kontrolu nad všemi aspekty. Musí se ale nechat, že atmosféra nemoci, nevolnosti a nezdravosti je skutečně špičková.
Fanik
Fanik
3 066 bodů
8
Rozhodně to není špatný film, ba naopak na režijní debut je to až moc dobré. Hodně uchýlné, perverzní a hnusné. Ale ne nereálné stačí se podívat na bláznivé fanynky např. Justina Biebera které by sežraly i jeho hovno. Nicméně film je velice zajímavý a slušně natočený.
pitryx
pitryx
1 262 bodů
0
Já to přeskákal až do konce. Vydržel jsem to půl hodiny a pak už jsem to jel, jak se dalo. Nevím, co na tom bylo hororového, asi jsem to někde nechtíc přeskočil. Navíc mi byl hlavní hrdina přímo protivný. Nenašel jsem vůbec nic, co bych mohl dát do krabičky plus.

Dodatečné informace

Původní název:
Antiviral (více)
  • Francie Antiviral
  • Francie Antivirus
  • Francie Viirusevastane
  • Francie Vírusgazda
  • Francie Антивирус
Země původu:
Francie, USA, Kanada
Rozpočet:
2,4 mil. USD
Ocenění:
Žádná ocenění