Kung Fu Panda 3

72%
Kung Fu Panda 3
Před Poem stojí nová velká výzva. Jeho milovaný učitel Sifu jej totiž seznámí s dalším úkolem, který jej má ještě více zdokonalit v umění kung-fu: Po se musí stát učitelem. A to je právě jediný úkol, ze kterého má Po nahnáno. Přerod studenta v učitele navíc není jediným pozdvižením v Poově životě. Znenadání se objeví jeho dávno ztracený biologický otec. Setkání je to šťastné a společně odcestují do ukrytého pandího ráje, kde se setkají s dalšími pandími členy široké a černobílé rodiny. Ale pak jako vichřice proletí celou Čínou padouch Kai a pomocí nadpřirozených schopností začne porážet všechny mistry kung-fu. Po musí dokázat nemožné: stát se dobrým učitelem a vyškolit v umění kung-fu celou partu legraci milujících, těžkopádných pandích příbuzných a proměnit je ve společenství Kung Fu Pand. Poovi je slovo “nemožné” naštěstí zcela cizí. (Cinemart)



Recenze: Kung Fu Panda 3

Kinobox.cz
60%

A opět je mi líto, že jsem neslyšel původní slavné dabéry, kteří - odvážím se tvrdit už na základě původního traileru - dávají dialogům více humoru, než ti čeští.


Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
7
Tam kde kvalitou skončil díl druhý navazuje díl třetí. Animace se neposunula nijak dopředu a po stránce děje patří tento díl mezi ty méně zajímavé a zábavné. Více pand ještě nezaručuje větší zábavu. Děti se určitě dobře pobaví,ale pro dospělý doprovod už to nebude takové terno jak v případě prvního dílu.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Takže i tahle série směřuje pomalu do kopru. Po svěží jedničcce a jakés-takés dvojce přichází nejslabší díl, který sice oplývá zase solidním záporákem, ale všechny ty pandí eskapády už prostě přestávají být vtipné.
lamps
lamps
15 150 bodů
6
Po nikdy vyloženě nezklame a bude to vždycky ten obtloustlý sympaťák a mistr v rozesmávání dětského publika, ale vše okolo něj už začíná být vyčpělé a okoukané. Nebýt jeho znovu nalezeného otce a pandí vesnice, kteří vnesli do příběhu novou dávku pozitivního náboje, byl by třetí díl i s ohledem na bídně vykresleného záporáka a nevyužité vedlejší postavy mnohem větším zklamáním. Takhle zůstává pořád hodně jednoduché, ale zkrátka sympatické legrace, skvělý původní dabing, chytlavý soundtrack a nádherná animace, patrná hlavně ve výrazech a detailech většiny postav. Dějově ale, především vinou odfláknutého závěru, těžký průměr...


Dodatečné informace

Původní název:
Kung Fu Panda 3 (více)
  • Čína Kung Fu Panda 3
Premiéra v ČR:
17. 3. 2016
Distributor:
CinemArt
Země původu:
Čína, USA
Čeština:
Kung Fu Panda 3 je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Kung Fu Panda 3


Podobné


Powered byJustWatch