Call Girl

63%

Komentáře a recenze 5

Dle relevance
i
65%

Přesto Call Girl nabízí jistý bonus, a sice nadmíru věrné retro: obrazově čisté, slovy úsporné, pamětnicky blízké. Probouzejí se léta sedmdesátá jako vyšitá a nikoli nepodobná těm zdejším, od oblečení až po nábytek.

K
90%

Call Girl ponúka skvostne spracovaný atraktívny námet, no samotnými „atrakciami“ podaromnici neplytvá. Výborne sa osvedčil výber hlavnej predstaviteľky Iris – jej nevyspytateľný pohľad diváka len umocňuje v jej nevypočítateľnom konaní...

F
80%

Call Girl je film, který určitě zaujme více aspekty, než jen pouhým názvem. Velmi pěkně ukazuje věc známou i u nás, a sice, že ti, kteří jsou u moci, si myslí, že můžou úplně všechno a že jim to vždycky bez obav projde. Ale spravedlnost není radno nikdy podceňovat.

Č
60%

Režisér Mikael Marcimain se stačil již kvůli svému filmu dostat do soudního sporu se synem někdejšího premiéra. Možná, že to pak později sám zfilmuje a natočí tak něco energičtějšího…

F
60%

Po obsahové stránce Call Girl určitě obstojí. Bohužel za zručně vypointovaným příběhem lehce pokulhává formální stránka. Filmu by také určitě prospělo zkrácení. Některé pasáže jsou zbytečně rozvláčné a narušují celkovou dynamiku filmu.