Agents of S.H.I.E.L.D.

77%

Komentáře a recenze 21

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
7
Agenti Shieldu vychází z dnes již úspěšného světa Marvelu. Je samozřejmě jasné,že nedosahují ani zdaleka takových kvalit jako jejich filmový sourozenci,ale oni si i s menším rozpočtem dokáží poradit. Tahounem celého seriálu je agent Coulson v podání sympatického Gregga.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
8
Tři, nebo čtyři hvězdy nakonec rozhodne, jestli ta práce s klišé začne být otravná, nebo zůstane zábavná. Pilot byl na hraně, ale stále ok. Na soudy samozřejmě zatím brzo.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Celkem dlouho jsem se dokopával aspoň k pilotu, a pokud o další díly nezakopnu někdy za 2 roky na Coolu, tak zůstane pouze u něj. 4.5/10
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6.5
Přijatelný seriál s ohledem na souvislost s postavami ve filmech. Fakt že jde o Marvelácké postavy, nemění pocit že je zde tempo trochu slabší a chybí i více zajímavých akcí, kromě zdlouhavých keců okolo. V poslední době je to ale velice vydařený a zajímavý seriál.
  • Samostatné příběhy
  • Postavy
  • Tempo
p.a.douch
p.a.douch
8 350 bodů
6.5
Mohlo by to být ještě lepší, ale to by si museli scénáristé odpustit v každém díle 15 minut patetických řečí o ničem. casting je celkem nevýrazný. Vystupuje z něj jen osvědčená matadorka Ming-Na Wen. Clark Gregg má co dělat, protože na to utáhnout celý seriál je makačka a postava Coulsona mu taky moc nepomáhá. Ještě že se tu objeví výrazné hostující postavy. Jako celek je to lehce nadprůměrný seriál a koukat se na to dá. Hodnotím po 12 dílu první série.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
4
První díly byli ještě koukatelný hlavně díky akci a zajímavým příběhům, ale jsem u 6. dílu a prostě mě to nebaví. Hromada blbejch herců, který fakt neuměj hrát a došla i ta pořádná akce. 90% příběhu se nudíte, pak tam někdo pronese nějakej džouk a vystřídá se tam pár superhyper debilních nereálných věcí, ze kterých jsou všichni udělaný. Nevím jestli tomu dám ještě šanci, protože zatím je to vážně jedno velký zklamání.
blazma
blazma
4 928 bodů
10
Marvelovky jsou pro mě srdcovka, člověk je však musí brát jako tvorba, která nemá za úkol předvést ty nejlepší herecké výkony nebo dokonale propracované scénáře a u tohoto seriálu to platí dvojnásob. Pokud si to uvědomíte, budete aspoň to 3 až 4 řady spokojení. Začátek je prostě výborný, můžete sledovat osudy agentů, kteří zkrátka uklízejí po velkofilmech a vcelku to funguje. Když se navíc objeví pár tváří i z filmů, dokonce vám i seriál propojí s událostmi z filmů... Je to prostě pecka. Atmosféra graduje, když si vezmou do parády INHUMANS, zase se to posune o level výše, potom vám jako třešničku na dortu dodají Ghost ridera a co si budeme Gabriel Luna byl famózní v této roli i přesto, že nejezdil na motorce. Jenže jak říkám, tento seriál dokázal upéct ve čtyřech řadách úchvatný dort pro fanoušky Marvelovek a potom ten nádhernej dort vzal a vyhodil do koše, protože ty zbylé řady už byla katastrofa a člověk to dokoukal jen z respektu ke značce. Velká škoda, ale pořád jeden z mých oblíbených serošů.
cjmafia
4 387 bodů
8
U mě spokojenost. Někoho může odradit trošku pomalejší začátek, ale mě jako fanouška Josse to vůbec nepřekvapuje a věřim, že ví co dělá. Jen od toho nečekejte další Avengers to by byla chyba. Casting se povedl na výbornou a jsem zvědav jak se budou postavy vyvíjet dál, potenciál mají obrovský. Rozsáhlejší komentář napíšu až po konci první řady. Mé hodnocení jednotlivých dílů najdete v deníčku.
Žralok
Žralok
4 087 bodů
10
Můžu říct že je to lepší než jsem čekal. Efekty na solidní úrovni v rámci televizní tvorby. Nádherný odkazy na Marvel Cinematic Universe. Poměrně zajímavej příběh a samozřejmě trochu lepší poznání organizace S.H.I.E.L.D. Jenom škoda že na vývoj postav se moc nekouká. Především ze začátku seriálu. A některý samostatný epizody jsou trochu slabší. Ve druhé části, a především od epizody, která je přímo provázaná s Capem 2 dostává seriál pořádný grády. Provázání je mnohem větší než ze začátku. Rozhodně doporučuju nezatracovat tenhle seriál po pár dílech ale vytrvat. Jenom nečekejte že se setkáte s některým s Avengerů. Naopak můžu slíbit že se objeví i postavy / herci z filmů. Po 2. sérii věřim ve velkej potenciál a těšim se na premiéru 3. řady.
HappyPiere
HappyPiere
2 773 bodů
7
Velice slabé začátky, ale s přibývajícími epizodami stále lepší a lepší