Bambi

74%

Komentáře a recenze 4

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
8.5
Po Sněhurce snad největší Disney klasika,která už má neuvěřitelných 75 let. Animace je klasicky krásná a zvířátka jsou opravdu velmi roztomilá. Velmi milý a lidský film,který v sobě skrývá spoustu zábavných a úsměvných situací. Takové snímky už by dnes nikdo natočit nedokázal. Tenkrát ty kreslené filmy měly duši.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
7
Klasická stará Disneyho animace a notoricky známý příběh jednoho kolouška. Je to naivní, z počátku až přes čáru. Příběh poté graduje a je více realistický. Je to hlavně pro malé děti, ale i dospělý člověk by jednou mohl Bambimu dát šanci, není to vůbec špatné.
Fingon
16 886 bodů
10
Smrťák...
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
7.5
Já osobně animované filmy až na vyjímky nemusím, proto to hodnotím podle toho co řekne můj bratr (10 let). Zkombinuji své pocity a přídám jeho bylo to dobrý/bylo to na prd ---> z toho vznikne mé hodnocení v %, ale jako podstatný bod animáků beru kouknout jako celá rodina, nebo nedoporučuji koukat vůbec. Proto tento komentář použiji u většiny animáků, jen u opravdových vyjímek hodím něco více obsáhlého. Souhrn: Pro děti ideální.