Pozdravy ze spermabanky

65%

Komentáře a recenze 20

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
8
Nápad natočit film o super Honičovi,který se skrz nešťastnou náhodu stane otcem 533 mohl vzniknout opravdu jen v hlavě totální zvrhlíka. Tak s tímto názorem jsem k filmu přistupoval. Ale výsledek byl úplně jinde mé očekávání. Pozdravy ze spermabanky je velmi milý film,který skvěle skloubil drama s komedii a opět vám zvedne náladu a zahřeje na duši. Vince Vaughn je v dobré formě a tato role mu sedla jako žádná jiná před tím.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 428 bodů
8
Může mít někdo 533 děti a další na cestě? Možné to je, jak vypráví tento příběh o chlapíkovi, který když se to dozví, se s tím musí nějak životně poprat. Příběh je brán svým způsobem vážně, avšak s nadhledem a čirou úsměvností. Komedie to vyloženě není, ale svou nadsázkou nad danou skutečností umí pobavit. Těžko říct, jestli by tam neměla být navíc vsazena hodnotnější romantika a na samém konci o něco větší emoční důraz, ale i tak snímek zanechá vcelku příjemný filmový zážitek. Příběh má patřičnou hloubku v zájmu věci, hlavně co se týče obsahové stránky. Hlavní postava, kterou výborně ztvárnil Vince Vaughn, vzbuzuje sympatie a důvěryhodnost. Snímek zkrátka má potenciál a jako ryze odpočinkový film plně zaujme.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Vaugh tak jak ho mám rád, navíc Pratt mu dobře přicmrndává...Jo není to žádný zázrak, ale tentokrát mi ty ingredience fakt sedly. Navíc jsem celkem zvědavý na Scottův festivalověji pojatější originál. 7/10
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
6.5
Pod pitomým českým názvem se skrývá nenápadná komedie se zajímavým nápadem, který ale nakonec neutáhne celou stopáž, protože se najednou místo zábavy dostane do vod tklivé a výchovné podívané. Ve filmu jsou každopádně prima herci, kteří toho dost zachrání. když nebude v televizi nic jiného, tak se možná ještě někdy mrknu.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
8
Skvělá komedie u které jsem se bavil od začátku do konce, nebylo to vůbec trapný, a i když ten nápad je fakt nereálnej, tak se musí ocenit, že vymyslet něco novýho je v týhle době už dost těžký. Vince Vaughn zahrál skvělej chlápka, o kterým si myslíte, že jen rozhazuje peníze a na všechny kašle, ale pak se to začne celé obracet a končí to klasickým happyendem, ale tady mi to ani vůbec nevadilo. Fakt povedená komedie, bavila mě od začátku do konce.
Toren
Toren
5 165 bodů
8
7/10. Překvapivě umírněná (nečekejte kanonádu fórů) komedie Vince Vaughna, která fakt potěšila. Ve své podstatě dost nepředstavitelná a bizarní zápletka je obalena fungující porcí emocí, podprahovým přesahem a finálním pohlazením po duši. Moc příjemná věc.
Zbyndex
Zbyndex
3 611 bodů
8
Vince Vaughna mám rád. Je to takový sympaťák, který mě dokáže rozesmát mnohdy jen tím, že tam prostě je. Samozřejmě záleží na tom, jak je film napsán a natočen. V tomhle případě jsem se vším spokojen. Film rozhodně se zajímavých příběhem a zápletkou. Humorných scének s počtem, který by se dal nazvat nadprůměrným. Takový neškodný zabiják času, který vám ještě mimo to zabití ten čas zpříjemní. Filmy, jako je Delivery Man nebudou nikdy nějak extra hodnocené, ale jsou to příznačné díla americké filmové tvorby. 65% + Cobie Smulders = 70%.
VasaFlasa
VasaFlasa
2 827 bodů
1.5
Pár vtipů prostě na celý film nestačí. Dost zbytečný snímek.
dancemusic2012
466 bodů
7
Myslel jsem si, že to bude blbost, ale není to špatný film a konec je rozhodně dojemný.
Váleček
360 bodů
5
Kdyby tam bylo daleko víc vtipu, líbilo by se mi to víc. Je to téma jak udělaný pro pořádnou porci smíchu. Skoro toho ale nevyužili. Udělali z toho sentimentální a absolutně přeslazený průměrný film. A průměrným míním 50%