Zombieland

56%
Zombieland
Plakát traileru

Původně pilot plánovaného TV seriálu, který navazuje na film z roku 2009. Neměl u diváků příliš velký úspěch a proto nedošlo na natočení celé řady.





Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
5
Dost možná zůstane jen u pilotu, tak si tu dovolím "lípnout" hodnocení. Seriálový Zombieland rozhodně nezapře své kořeny (tedy to, že ho píšou ti samí lidé), ale po famózním úvodu, kdy jsem se opravdu skvěle bavil, přichází staří známí s novými tvářemi a všechno se začíná zadrhat. Nová Witchita je maxihot, malá Rock mi nevadila, Columbus ušel (i když až nezdravě připomíná Michaela Ceru), ale Tallahassee to vysloveně zabíjí. Charismatickému Harrelsonovi se Kirk Ward ani neblíží. Díky tomu chybí tahoun. A navíc i ten přednes není úplně nejpřesvědčivější. Pokud jde ale o samotné zombie, ty vypadají nečekaně dobře a humor tomu nechybí. Stín filmu je ale zatraceně velký (z hereckého hlediska). Pokud to má do budoucna pokračovat, nevím, jestli to má s Wardem vůbec šanci. Bude se muset hodně snažit, chlapec, aby si získal diváky.
Zbyndex
Zbyndex
3 611 bodů
6
Viditelně "béčkový" projekt, na který se tak i musí nahlížet. Pilot ukázal, že v budoucnu z toho může vzniknout kvalitní podívaná. Herci mi přijdou v pohodě a ručička "humoroměru" se zastavila přibližně na 20° a to ještě čekáme pořádné léto. Těším se na další dílečky do mozaiky.

Dodatečné informace

Původní název:
Zombieland (více)
  • USA Zombieland
  • USA Zombieland: The Series
  • USA Зомбилэнд
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění