Rohy

70%
Rohy

Hlavní hrdina Ignatius žil šťastný život do chvíle, než mu někdo brutálně znásilnil a zavraždil přítelkyni Merrin. Protože život není fér, byl hlavním podezřelým Iggy a přestože byl nakonec zbaven všech obvinění, pořád je vnímám jako její vrah. V den výročí tragické smrti Merrin prožije Iggy další šok - neprobudí se jen s kocovinou, ale i s ďábelskými rohy na čele. Netuší, jak k nim přišel, ale je mu jasné, že se jich jen tak nezbaví. Ukáže se, že mají růžky jisté speciální schopnosti, díky kterým jsou lidé výrazně sdílnější. Iggy se je rozhodne využít k vypátrání vraha své milované.




Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
7
Daniel "Potter" Radcliffe dělá seč může,aby se vymanil ze stínu malého čaroděje. Tentokrát si vybral film s velmi originálním námětem. Alexandre Aja není moc zručný režisér a tak zcela nedokázal využít potenciál toho snímku. Jak píše rkotvald film působí jako slepenec dvou filmů. Předlohu jsem nečetl,takže nevím zda to tak má být,nebo jen Aja nedokázal správně pojmout tento film. Film nabízí spoustu zajímavých a temných scén,které však nedokáží pokrýt dvou hodinovou délku filmu.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
6.5
Zajímavý film. Úvod opravdu dobrý a těšil jsem se, jaké dobrodružství s rohatým "Harry Potterem" zažijeme. Vypadalo to na originální fantasy kriminálku, jenže pak to šlo dolů a stala se z toho nesourodá práce, u které mi unikal smysl a scénář sám sebe zamotal až do kontroverzního závěru.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
Film primitivní, zcela nerafinovaný, uřvaný, přeplácaný, klišovitý. Jenže co čert nechtěl... ono to rozhodně funguje! Rozbíjí to až poslední půlhodina, která je moc over the top, ale spíš směšná než působivá.

Dodatečné informace

Původní název:
Horns (více)
  • USA Rohy
  • USA Horns
Země původu:
USA, Kanada
Čeština:
Rohy je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch