Bláznivá dovolená

59%
Bláznivá dovolená

Další generace Griswoldů v tom zase lítá. Dospělý Rusty Griswold (Helms) kráčí ve stopách svého otce a v naději na posílení rodinných pout se rozhodne překvapit svou ženu Debbie (Applegate) a jejich dva syny cestou zpět do Ameriky, do rodinného „oblíbeného zábavního parku" Walley World. (Freeman Ent.)




Recenze: Bláznivá dovolená

Kinobox.cz
30%

...celkově je humor v tomto filmu strašlivě nenápaditý a je zázrak, že se snaživým hercům (včetně camea Chrise Hemswortha) podaří z toho hnoje občas vydolovat něco, čemu se aspoň trochu uchechtnete. Mnohé scény jsou podivně utnuté, jako kdyby byly původně mnohem delší a dodatečně se zkracovaly. Mnohokrát vidíme, jak je složitě budována nějaká situace, která nakonec nevede k žádné pointě, která by stála za řeč.

Kinobox.cz
30%

Noví Griswoldovi jsou (na rozdíl od těch starých) programově zákeřní a zlí. Co je ale mnohem horší, nejsou vtipní.


Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
3
Bláznivá dovolená je typickou ukázkou dnešních amerických komedií. Jakýkoli smysluplný humor vzal čas a v dnešní době je sázka na jistotu nacpat film vulgarismy a nechutnostmi. Zde je toho všeho dosytosti. Pár povedených scén tu bylo,ale bylo jich sakra málo. Při sledování jsem tak jen zamáčkl slzu při vzpomínce na původní snímek s vynikajícím Chevym.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Solidní rodinný road trip. Pár fórů luxusních, pár zase slabších. Ale nebudu mít nejmenší problém vidět to nekdy znovu.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
6
Průměrná letní rodinná komedie, trochu tupá, jako byly originální filmy, ale zase ne tolik, aby se tam prdělo jako v devadesátkách. Herci vědí včem účinkují, ale zoufale tomu chybí švih a nějaký výraznější nápad, nebo nějaký nápaditější vtip. Vidět se to dá. Jednou.


Dodatečné informace

Původní název:
Vacation (více)
  • USA Bláznivá dovolená
  • USA Vacation
Premiéra v ČR:
27. 8. 2015
Země původu:
USA
Přístupnost:
15+
Rozpočet:
31 mil. USD
Tržby:
104,38 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Bláznivá dovolená je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch