Převrat

71%
Převrat

Owen Wilson, Pierce Brosnan a Lake Bellová hrají hlavní role v této akcí nabité vzrušující jízdě. Napínavý film vypráví příběh amerického byznysmena, který se po přestěhování do jihovýchodní Asie ocitne s celou svou rodinou uprostřed násilného státního převratu. Z města, které čelí útokům nemilosrdných povstalců, se zoufale snaží dostat na bezpečné místo. (TV program)




Pete69
Pete69
29 851 bodů
7.5
Celkem neznámý film, který má svou kvalitu. Vzpoura ( nebo převrat ) v asijské zemi kvůli tomu, že koupili jejich vodárnu Američané je sice trošku přitažený za vlasy, ale zbytek by šel. Akce, neustálé se schovávání před vzbouřenci dodává filmu dobrou atmosféru. Pěkné. Dobrý nápad scénáristy.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Napínavý survivol thriller s přímým tahem na bránu. Pár scén je luxusních (hod dítětem), tempo vražedné, ale škoda těch náhod, třebaže se vždy, když je třeba, zjeví Brosnan. Škoda, po první třetině se tu rýsoval pětihvězdičkový potenciál.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
8
Tenhle film mě hodně překvapil. Kdybych se řídil recenzemi, tak bych si ho nikdy nepustil, ale to by byla škoda. Film s hodně nadupaným tempem, výborným castingem a celou řadou nekonformních názorů. Musím říct, že jsem čekal velké béčko a překvapilo mě, že ono to není ani tak béčko jako celkem drsná obžaloba tajných služeb a Amíků v cizině. Rozhodně dobrý počin.

Dodatečné informace

Původní název:
No Escape (více)
  • USA Převrat
  • USA No Escape
  • USA The Coup
Země původu:
USA
Rozpočet:
5 mil. USD
Tržby:
54,42 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění