Kruh

76%
Kruh
Zní to jako další z neuvěřitelných příběhů. Existuje videopáska plná obrazů jako vystřižených z těch nejtíživějších snů. Tam, kde byla přehrána, zazní záhy telefon s varováním, že ten, kdo ji zhlédl, zemře přesně za sedm dnů. Rachel Kellerová (Naomi Wattsová), reportérka renomovaného deníku, přirozeně odmítá uvěřit takové fantaskní informaci, jenomže když dojde k záhadné a nevysvětlitelné smrti čtyř teenagerů, rozhodne se přijít celé věci na kloub, protože jednou z "obětí" byla její neteř. Není to vůbec jednoduché, ale nakonec i ona pásku získá, i ona si ji promítne, se svým malým synkem, a telefon skutečně vzápětí zazvoní. Zbývá jen sedm dní a nocí, aby s přítelem Noahem (Martin Henderson) nalezla způsob, jak zachránit sebe i svého jediného syna. Netuší jak dlouhou, smrtí a zoufalstvím zahalenou cestu, se s Noahem budou muset vydat.



Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
8
Kruh je pro mne jeden z nejlepších hororu,které jsem měl možnost vidět. Verbinskiho režie je chirurgicky přesná a práce s kamerou dokonalá. Atmosféra je pochmurně mrazivá až tísnivá. Napětí by se dalo krájet a což skvěle dotváří i hudba od Hanse Zimmera. No a nesmím zapomenout na Samaru,která je jednou z nejděsivějších postav jenž jsem ve filmovém světě viděl.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
7.5
Tento horor nenechal jednoho diváka chladným a mezi ně patřím i já. Šílený duch dívky s dlouhými černými vlasy přes oči v bílé noční košili se stal dnes již fenoménem. Horor je to opravdu výživný a od té doby, co jsem ho viděl, bych nechtěl najít opuštěnou studnu.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
8
Zřejmě poprvé překonal americký remake japonský originál. Silná atmosféra, výborní herci. Verbinski sice nestrhne, je ale na jistotu a minimálně řemeslně předvádí maximum.


Dodatečné informace

Původní název:
The Ring (více)
  • Japonsko Kruh
  • Japonsko The Ring
Premiéra v ČR:
27. 2. 2003
Země původu:
Japonsko, USA
Čeština:
Kruh je dostupný s českými titulky a českým dabingem

Další z kolekce Kruh


Podobné


Powered byJustWatch