Krásná pokojská

51%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
4.5
Krásná pokojská v sobě skrývá tu nejnaivnější zápletku protkanou skrz naskrz klišé. Navíc je opravdu povrchní a tupá. Snímek ocení snad jen zamilované dívky,které se rády ztotožní s hlavní hrdinkou v podání toporné Jennifer Lopez. Tuctová podívaná,kterou dělá zajímavou jen obsazení Ralpha Fiennese. Proč tuto roli vzal,tak tomu nerozumím.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
3.5
Jennifer Lopez už nestačí zpívat a cpe se do filmu. Tento je jen dobře koukatelný a ideální pro zamilované. Tedy nic moc.
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
4
Celý film je těžce nalajnovaný a i jindy schopný Ralph Fiennes zde nahradil talent úsměvem (což je v určitých situacích ohromně protivné). Veliká škoda jak nevyužitého prostředí, tak vynikajících herců ve vedlejších rolích, kteří nemají co hrát. Krásná pokojská sice nepostrádá několik vtipných momentů, ale na to, aby byla funkční pohádkou pro dospělé, jí chybí jak kapka upřímnosti, tak většího nadhledu, (či alespoň osobního kouzla - Lopez je těžce obyčejná). Je to prostě všechno vzaté až příliš vážně, aniž by tu byla trocha hravosti, fantazie a nebo uvěřitelné romantiky, která by člověka chytla za srdce...
evismaior
evismaior
4 254 bodů
6.5
Stokrát obehraná variace na Popelku (a Pretty woman) tentokrát s Jennifer Lopez, jejíž uvědomělá postava by to chtěla z hotelové pokojské dotáhnout na hotelovou manažerku, a Ralphem Fiennesem, jehož postava kandidáta na senátora propadne hrdinčině kouzlu takovým způsobem, že přes to nejede ani vlak, natožpak vozík s mopem, savem a leštidlem na nábytek. Nepravděpodobné, ale celkem milé.
Pavlína81
Pavlína81
1 576 bodů
9
Taková filmová pohádka.