Clown

59%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
4
Nezajímavé, nevzrušivé, nekonzistentní a strašně průhledné. Z tohohle hororu si není co vzít, jen spousta rutiny nacpaná to zbytečné stopáže.
Klajnik
Klajnik
8 589 bodů
4
Nejrůznější experti na horor jsou spokojeni. Lidi, co nejspíš koukaj jen na horory, nemaj o kvalitím snímku ani zdání, pač horory jsou momentálně stejně špatný žánr jako komedie. Ta podprůměrná sračka nesplňuje svou zakladní premisu - divák se u toho nebojí (pokud jste se báli, tak jste sračka i vy). Atmosféra zde neni. Herecké výkony hodné přesně takového filmu - tedy nic moc. Přetrvalo ve mě však nasrání z toho, jak nelogicky se ve filmu chovají postavy. Horor by měl být hlavně přirozený, aby jsme se s hororovými momenty mohli zžít. V momentě, kdy já bych utíkal, tak postavy jdou nevědomky vstříc nebezpečí, jakoby neměli žádné instinkty. Ach jo, hloupý to film. Tenhle žánr je fakt mrtvej.
Pas
Pas
6 225 bodů
3
Klaun co žere děti - zas taková pecka to neni co se námětu týče. Chvílema se to tváří spíš jak komedie a nad špatnýma hereckýma výkonama a vymaštěností většiny postav by nejeden zabrečel. Propadák to přímo neni, kouknout se na to dá, ale nic nového to nepřinese a rozhodně to nenadchne.Prostě slabé.
blackkocour
blackkocour
3 745 bodů
8
Jak se do klauna volá, tak se z klauna ozývá. Poslední dobou je v těch hororech za mě až moc pošášeno, a od té doby co se do kin dostal ze špinavé stoky náš Pennywise, tak už to není co bejvávalo. A na to jsem se musel striktně připravit. Tak, máme tu makovník, který jedince silně paralizuje nejméně do 15 sekund, česneko-octové brambůrky z večerky, které fungujou taky jako dost dobré projímadlo na zácpu, kartáč na hajzl.. proč? No, tak asi těžko stihnu dojít na hajzl, kdybych se náhodou při filmu posral tou pocákanou prasečí krví, a rukama si to utírat nebudu, a Fido to po mně asi dolízavat nebude. Skotský vypolstrovaný gauč, abych se hezky uložel do strašlivých agónií, čokoládovýho pokušení Kinder Buena. Nějaké té psí granule nebo kočičí Whiskas, které tak dobře křupou v tom chrupu, a po kterých mám tak lesklou srst. Nuže, ne jen že jsem dostal strašně velkou zábavu, ale dokonce jsem nemusel ani jedno z těchto gastronomických pochoutek použít, abych se při nejhorším dostal na Cestu kolem světa. Po celém týdnu, když si chci konečně odpočinout u nezáživného filmu a nemuset už podle toho klauního názvu dát hned odpad! Neutíká to sice skoro vůbec, i když má film něco přes 100 minut, tak jsem se cítil, jak na dlouhé a nekonečné lobotomii. Scénář by se taky mohl trochu víc dopilovat, a nebylo by na škodu přidat trochu toho Roba Zombieckého násilí. Mně ani za bobra mý starý nebere, proč se s těmi klaunami poslední dobou roztrh pytel? Jaký dítě předškolního věku musím být, abych se bál bledé tváře? Bojím se tmy, pavouků, psů, hadů, klokaního masa a vyfetlých, HIV pozitivních bezďáků, o kterých jsem si omylem otřel ruku..