Letadla

60%

Komentáře a recenze 22

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
5.5
Letadla jsou jen takovou nastavovanou kaší,která se snaží vyždímat nějaký ten dolar z úspěchu známějších Aut. Příběh tak není zrovna dvakrát zábavný a originální. Animace je spíše průměrná a vše to působí příliš nuceně. Pro děti možná ok,ale dospělejší publikum se bude nudit.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
6
Podobné téma, jako u snímku Auta. Tento kousek řadím k těm lepším animákům. Přesto už je na můj vkus na seznamu filmů až příliš animáků tohoto ražení. 60%. Více dát s čistým svědomím nemohu.
Matli
Matli
8 300 bodů
4
Auta 1 přes kopírák, jen s křídlama, nechápu důvod vzniku tohoto filmu. Pár hlášek a průměrný, spíše typický příběh a samozřejmě kvalitní animace, ale nic víc. 37%
blazma
blazma
4 928 bodů
8
Je to skvělý. k animákům se těžko vyjadřuje. Za mě vypadají všechny pokaždé dobře obzvláště když se do nich pustí pixar nebo Disney. Dabing je famózní a je jedno jestli se jedná o známou celebritu nebo ne. Prostě tohle je fajn animák na zabavení těch nejmenších a i ti starší se nebudou nudit.
Petrson
Petrson
4 166 bodů
5.5
Vlastně to samé, jako byly Auta, zkopírovaný děj z Aut, bez překvapení, pro děti odpočinek a kdyby člověk neznal zmiňovaná Auta, dal by více %. Producentská jistota? Přesto profesionálně udělané podle ověřené šablony s dobrým týmem ( animace, hudba, rytmus ). Takže nyní Lodě, Motorky ?
RolandBones
RolandBones
3 583 bodů
4
Levná(původně Direct to Blu-ray) kopie aut.Vhodná tak maximálně k hodinovému zabavení ratolesti když si chcete nachvíli odpočinout. Varování:Osobám starším deseti let může způsobit unudění blízké komatu.
saboter
saboter
3 564 bodů
6.5
No vcelku povedený animák ale přeci nepůsobí tak originálně jako auta a i ty (hlavně dvojka)lehce tápaly a tak je to tu více vidět ale to co se povedlo je chytlaví
  • humor
  • příběh
  • není to už ono
  • nudnější pro větší lidi
roque
roque
2 923 bodů
10
Další animovaný film. Uvidíme, jaký bude mít úspěch.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
5
Animák od Disneyho pro mladší generaci.
Edward
Edward
2 481 bodů
3
3/10