Loupež na úrovni

63%
Loupež na úrovni
Plakát traileru

Hlavním hrdinou filmu je motorkářský kaskadér a notorický zloděj Crunch Calhoun (Kurt Russell). Crunch sa snaží přestat se zločinem, ale jeho slizký bratr Nicky (Matt Dillon) ho přesvědčí, aby se předtím zúčastnil poslední krádeže v životě. Bratři si neuvědomují, že oba mají vlastně postranní motívy a jejich plán se začíná postupně hatit. (O2 TV)




Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
8
Příjemný heist movie, tedy film, kde je v hlavní roli plánování pořádné loupeže. Kurt Russel je výborný, slušně se jeví i Jay Baruchel i další hvězdy ve vedlejších rolích. Film uteče jako voda a pokud máte tento druh filmu rádi, tak s tímhle filmem nešlápnete vedle. Příjemné překvápko.
p.a.douch
p.a.douch
8 339 bodů
8
Tenhle film mě hodně překvapil. Od Kurta jsem nečekal žádnou hrůzu, ale tenhle snímek předčil mé očekávání. Režisérovo jméno mi nic neříká, ale svému řemeslu rozumí. Stopáž filmu je ideální. Není zde čas na nudu. Obsazení vedlejších rolí je taky dobré. Můžu vřele doporučit.
Matli
Matli
8 300 bodů
6
Komedie to fakt není, ale jako loupežárna je to lepší průměr. Podobných filmů už tu pár bylo ale zpracování není tak jak bych si ho představoval, ikdyž finále bylo promyšlené celkem obstojně. 57%

Dodatečné informace

Původní název:
The Art of the Steal (více)
  • Kanada Loupež na úrovni
  • Kanada The Art of the Steal
  • Kanada The Black Marks
  • Kanada The Fix
Země původu:
Kanada
Tržby:
0,06 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Loupež na úrovni je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch