Rio 2

64%

Komentáře a recenze 20

Dle počtu bodů
hanys_
hanys_
18 771 bodů
0
Ekologická agitka, vykrádající Fotra a Avatara, a která fakt není zábavná. Navíc ta spousta roztančených songů...Prostě animované peklo existuje a jmenuje se Rio.
Matli
Matli
8 300 bodů
4
Ptáci, ptáci, ptáci, ptáci, ptác, všude ptáci a ještě zpívaj. To není nic pro mě, ale občas tam vtipné scénky byly (bez ptáků). Pro děti možná dobrý, jinak nic moc. 36%
evismaior
evismaior
4 254 bodů
6.5
Blu, Perla a jejich modrá děcka se vydávají do Amazonie za superhejnem svých modrých příbuzných, v nichž Perla brzy rozpozná bližší příbuzné, než se jejímu papouchovi líbí. Protože Blu je zkrátka domácí mazel a s životem v pralese má nulovou zkušenost. Ale někdy se i zkušenosti z města mohou hodit, takže sbalte si ledvinku a hurá za roztomilými papoušky Ara a kupou jejich přátel. Hlavně, že se to líbilo dítku:-)
Petrson
Petrson
4 166 bodů
5
Hodně písniček, scénář přes kopyto všech animáků. Asi to chtěli vymyslet tak, aby to bylo jako zajímavý, ale ono už není. Pro děti do 8 let určitě dobrá zábava, ale nutno podotknout, že zábava, jakou už viděli, tentokráte v kábátě papoušků. Film bez zajímavějšího nápadu, překvapení.
  • animace
  • příběh
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
6
Já osobně animované filmy až na vyjímky nemusím, proto to hodnotím podle toho co řekne můj bratr (10 let). Zkombinuji své pocity a přídám jeho bylo to dobrý/bylo to na prd ---> z toho vznikne mé hodnocení v %, ale jako podstatný bod animáků beru kouknout jako celá rodina, nebo nedoporučuji koukat vůbec. Proto tento komentář použiji u většiny animáků, jen u opravdových vyjímek hodím něco více obsáhlého. Souhrn: Pro děti ideální.
Edward
Edward
2 481 bodů
4
4/10
michaela159
michaela159
1 045 bodů
5.5
Je to hlavně pro mladší diváky, ale i tak to není špatné.
Pája DJ
Pája DJ
681 bodů
7.5
Původně jsem se bál, jaký druhý díl bude, protože jednička se nám s přítelkyní moc líbila, ale moc jsme si nedokázali představit, o čem pokračování bude. Byli jsme oba příjemně překvapeni. Celý film zůstává věrný krásně barevnému obrazu, naprosto pohodové hudbě a bezpočtu vtípků, kdy jsme se opravdu hodně nasmáli. :o)
TechCluster
TechCluster
640 bodů
5
"Rio 2" je pestrý animovaný film, který nás opět zavádí do světa papoušků Blu a Jewel. Film nabízí skvělou vizuální podívanou s bohatými a živými barvami amazonské džungle. Příběh se zaměřuje na dobrodružství rozmanité skupiny ptáků, což přináší komické momenty i poselství o ochraně přírody. Hudba hraje významnou roli, přičemž pohyblivé melodie a taneční scény dodávají filmu energii. I když možná není tak originální jako první díl, "Rio 2" přesto nabízí zábavný a rodinně přívětivý zážitek.
keddie
446 bodů
3
30% Já i má 5-letá dcera jsme se celkem nudily. Sice je tam více písniček, ale postrádá to
  • příběh