Rio 2

64%
Rio 2
Plakát traileru

Vzácní modří papoušci Blu, Perla a jejich tři děti se ocitnou v džungli, když se odvážili opustit své kouzelné město Rio a odletět do divoké Amazonie, aby se tam setkali se svými příbuznými. Blu se v zemi, kterou nezná, necítí zrovna moc jistě. Jednak zde musí čelit svému nejobávanějšímu protivníkovi - tchánovi a zároveň se vyhnout ďábelským plánům na odplatu, které pro něj zosnoval padoušský a mstivý kakadu Nigel.

 




hanys_
hanys_
18 771 bodů
0
Ekologická agitka, vykrádající Fotra a Avatara, a která fakt není zábavná. Navíc ta spousta roztančených songů...Prostě animované peklo existuje a jmenuje se Rio.
Matli
Matli
8 300 bodů
4
Ptáci, ptáci, ptáci, ptáci, ptác, všude ptáci a ještě zpívaj. To není nic pro mě, ale občas tam vtipné scénky byly (bez ptáků). Pro děti možná dobrý, jinak nic moc. 36%
evismaior
evismaior
4 254 bodů
6.5
Blu, Perla a jejich modrá děcka se vydávají do Amazonie za superhejnem svých modrých příbuzných, v nichž Perla brzy rozpozná bližší příbuzné, než se jejímu papouchovi líbí. Protože Blu je zkrátka domácí mazel a s životem v pralese má nulovou zkušenost. Ale někdy se i zkušenosti z města mohou hodit, takže sbalte si ledvinku a hurá za roztomilými papoušky Ara a kupou jejich přátel. Hlavně, že se to líbilo dítku:-)

Dodatečné informace

Původní název:
Rio 2 (více)
  • USA Rio 2
  • USA Рио 2
Premiéra v ČR:
10. 4. 2014
Distributor:
CinemArt
Země původu:
USA
Rozpočet:
103 mil. USD
Tržby:
500,19 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Rio 2 je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Rio 2


Podobné


Powered byJustWatch