Herkules: Zrození legendy

43%
Herkules: Zrození legendy
Plakát traileru

Starověká legenda o antickém „Supermanovi“. Půl bůh, půl člověk s bájnou silou a odvahou bojuje ve velkolepém dobrodružství v čele své armády proti nejnebezpečnějším stvůrám starověku, aby získal svou vyvolenou a zbavil zem tyranského krále.




Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
3
Už při obsazení Kellana Lutze jsem věděl,že film bude sračka a měl jsem pravdu. Tenhle neherec ze stmívání prostě neumí hrát a v tomto snímku to opět dokázal. Akční scény nejsou úplně nejhorší a občas i pobaví. Za to speciální efekty na dnešní poměry velmi slabé.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 268 bodů
2
Film tak okázale a nepochybně špatný, že se jeho existence stává nezvratným důkazem neexistence boha. Protože pokud by na náš vesmír někdo dohlížel, ať už z Olympu, nebo jiného mráčku, tohle by nepřipustil. Dokážu pochopit, že studio chtělo dojit, ale že na dojení najalo Harlina a nechalo ho vyprodukovat tohle, to je nepochopitelné. Nejde vyloženě říct, čím je ten film extrémně nesnesitelný (krom toho že vším), jako spíš že je nezajímavý, nenápaditý a vůbec nevím, čím by zajímavý nebo nápaditý být měl.
Matli
Matli
8 300 bodů
6
Tak hrozné to zase nebylo. Některé záběry a celý děj mi přišly dost stupidní, ale co bych chtěl od filmu, který se natáčí v Bulharsku. Všichni mluví, jako kdyby je zrovna posbírali v těch nejzapadlejších uličkách Sofie. Čekal jsem že Scott Adkins něco předvede, ale smůla a zklamání. 47%

Dodatečné informace

Původní název:
Hercules: The Legend Begins (více)
  • USA Herkules: Zrození legendy
  • USA Hercules: The Legend Begins
  • USA Hercules 3D
Premiéra v ČR:
23. 1. 2014
Země původu:
USA
Přístupnost:
12+
Rozpočet:
70 mil. USD
Tržby:
61,28 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Herkules: Zrození legendy je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch