Jízda švárů

61%
Jízda švárů
Plakát traileru
Sekuriťák Ben má šanci se předvést bratrovi své přítelkyně, superpoldovi Jamesovi. Jede s ním tedy na 24-hodinovou patrolu po Atlantě ...



Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
5
Největší slabinou toho filmu je Kevin Hart. Ten člověk nemá ve filmovém průmyslu co dělat. Jeho hraní stylu " nezavřít hubu" mi silně leze na nervy. Ice Cube je sympaťák,který bez problému utáhl celý film. Z konečného výsledku nejsem,ale vůbec spokojený. Vtip - žádný , Akce - žádná, Děj - žádný.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 422 bodů
8
Jak to tak vypadá, užvanění afroameričani pořád táhnou. Už tu byli Eddie Murphy, Martin Lawrence, Chris Rock a k nim se teď přidal i Kevin Hart. Snímek je obyčejnou popkornovou akční komedií, jakých už vzniklo tucty, ale nakonec, proč ne? Dle zavedené šablony tu máme spoustu hlášek, prostořekostí, akce a komediálních situací, které jsou zárukou dobré zábavy a které zaručují i nějaké to napětí. Proti gustu žádný dišputát. Takovéhle filmy jsou prostě stále třeba.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Čekal jsem v lepším případě průměrnou komedii a dostal jsem ji. Ice Cube to tu sice odehraje s jedním výrazem, ale čert to vem. Je to fakt zábavné a o to jde v první řadě.

Dodatečné informace

Původní název:
Ride Along (více)
  • USA Jízda švárů
  • USA Ride Along
Premiéra v ČR:
1. 1. 2024
Distributor:
SkyShowtime
Země původu:
USA
Rozpočet:
25 mil. USD
Tržby:
154 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Jízda švárů je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Jízda švárů


Powered byJustWatch