Jízda švárů

61%

Komentáře a recenze 8

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
5
Největší slabinou toho filmu je Kevin Hart. Ten člověk nemá ve filmovém průmyslu co dělat. Jeho hraní stylu " nezavřít hubu" mi silně leze na nervy. Ice Cube je sympaťák,který bez problému utáhl celý film. Z konečného výsledku nejsem,ale vůbec spokojený. Vtip - žádný , Akce - žádná, Děj - žádný.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 393 bodů
8
Jak to tak vypadá, užvanění afroameričani pořád táhnou. Už tu byli Eddie Murphy, Martin Lawrence, Chris Rock a k nim se teď přidal i Kevin Hart. Snímek je obyčejnou popkornovou akční komedií, jakých už vzniklo tucty, ale nakonec, proč ne? Dle zavedené šablony tu máme spoustu hlášek, prostořekostí, akce a komediálních situací, které jsou zárukou dobré zábavy a které zaručují i nějaké to napětí. Proti gustu žádný dišputát. Takovéhle filmy jsou prostě stále třeba.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Čekal jsem v lepším případě průměrnou komedii a dostal jsem ji. Ice Cube to tu sice odehraje s jedním výrazem, ale čert to vem. Je to fakt zábavné a o to jde v první řadě.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
4
ice cube a kevin hart maju medzi sebou nulovu chemiu, cube mi ako drsnak nikdy nesedel a harta za vtipneho prilis nepovazujem (na zaklade jeho stand upu a nie filmov). sem tam nejaky vtip zafunguje, ale to je asi tak vsetko...
Standa.
Standa.
6 180 bodů
4.5
Tohle jsou přesně ty filmy, u kterých člověk ví, že to nebude nic moc extra, ale aspoň čeká, že se dobře pobaví. Ale tohle bohužel není případ tohoto filmu. 100 dlouhých minut, kde se Kevin Hart snaží být vtipný, ale moc mu to nejde. I Ice Cube už trochu vyměkl a zapomněl ten jeho zlej výraz.
Profilová fotka
Uživatel
2 840 bodů
6
Myslím si, že kritika je moc veliká, mě se to v celku líbilo, sem tam se zasmějete...za mě 60%
Edward
Edward
2 481 bodů
7
7/10