Budoucnost nejistá

62%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
Klajnik
Klajnik
8 590 bodů
0
Rádoby Potomci Lidí pro třináctiletý holky, kde jde víc o lásce mezi bratrancem a sestřenicí, než o tu třetí světovou. Ta je té partičce dětí ukradená. Uslyší ránu jako prase, v televizi je řečeno, že Londýn je v piči a hned se vtipkuje. Film plnej nesympatických postav, které se chovají tak, že jim člověk přeje smrt. Film od debilů pro debili a bez jakýchkoli kvalit. Totální slátanina, což jsem si myslel už z popisu. Ostuda pro tvůrce i pro lidi, kterym se to líbilo:D - zajímavej komentář: Fr
Matli
Matli
8 300 bodů
6
Tuctová američanka co se po pár vteřinách zamiluje do svýho vidláckýho anglickýho bratrance, to je fakt hodně divný, ale na druhou stranu výbuch atomovky (který ani nebyl vidět) a to co se děje potom je to docela zajímavé téma a v pohodě se na to kouká. 48%
blazma
blazma
4 928 bodů
6
Další z řady filmů, které už jsem chtěl vidět x let zpátky, ale vždycky jsem si říkal nebude mě to bavit. Saoirse Ronan a Tom Holland mě nakonec překecali a podíval se na to. Bohužel musím říct, že ani mí oblíbení herci v posledních letech nezachránili celkový pocit z tohoto filmu, který byl... Jak to jen popsat, takový dost zvláštní. Vlastně hodně zvláštní.... Strašně hodně věcí se stalo za poměrně krátkou dobu a díky tomu jsem neměl vůbec čas se do těch pocitů vžít a to byl asi pro mě kámen úrazu.
pitryx
pitryx
1 262 bodů
0
Absolutně nezajímavá spletenice všeho možného. Děj blbý jak kýbl vody, vlastně celý film je jedno dlouhé hluché místo. Špatná kamera, špatný zvuk. Netuším, co tím chtěli autoři říci. Pokud nic, povedlo se mu to na výbornou. Logiku a závěr nemá smysl rozebírat. Ten by záviděla i Rosamunde Pilcher a do kapsy to strčilo celou červenou knihovnu. Zbytečně dlouhá stopáž.
ynnek
93 bodů
9
Film s hodně zajímavým tématem třetí světové války. Jde spíš o komorní film. Hlavní hrdinka není úplně sympatická, ale postupem času jsem si jí oblíbila. Také se mi moc líbili záběry na krajinu a celková nálada filmu. Určitě tento film nutí k zamyšlení.