Tělo na tělo

38%

Komentáře a recenze 8

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
3.5
Upřímně je to hodně špatné,ale viděl jsem i horší filmy s většími ambicemi,takže to nemám v plánu příliš hatit. Akce je velmi zle provedená a navíc zkopírovaná z ostatních akčních snímků. Dialogy psalo nejspíš pětileté dítě a zápletka je no.... hodně ubohá. Od hlavních protagonistů bych také čekal přece jen mnohem víc.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 393 bodů
8
Akční snímek v ryze asijském stylu. Nakonec fakt, že to natočil thajský režisér mluví samo za sebe. Zkratkovitý děj, žádné zbytečné řeči a dějové odbočky, pořádné akční scény. Lucy Liu opět předvedla, že kick-box a kung-fu pro ni není žádné tabu. Antonio Banderas coby matador akčních snímků už nijak nepřekvapil. Honičky, přestřelky, exploze a nějaká ta bojůvka na pěsti. Akční snímek převážně stavějící na efektivní akci. Samotný příběh má dokonce i myšlenku, ale všimne si ji vůbec někdo?
Fingon
16 886 bodů
4
Dobře jsem se vyspal, dobře nasnídal a shlédl tohle. Podle zdejších komentářů jsem čekal, že to zase hezky všechno vyndám a půjdu zase otřesen do postele, ale zas TAK špatné to nebylo. Dalo by se říct, že jsem se bavil - ale jinak, než asi chtěli tvůrci...